Gündem
  • 18.3.2009 02:25

BAKAN YILDIRIM'IN KONVOYUNDA KAZA

Erzincan'ın ilçelerinde bir dizi açılış ve törenlere katılan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın konvoyunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Erzincan'ın ilçelerini ziyaret eden Bakan Yıldırım'ın konvoyu akşam saatlerinde Tercan ilçesine bağlı Çadırkaya Beldesi'nden dönerken konvoy içerisindeki 1 araç, karşı yönden gelen traktör ile çarpıştı. Meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Saat 19.00 sıralarında ilçe ziyaretlerini gerçekleştiren Bakan Yıldırım'ın araç konvoyu içerisinde yer alan Enver Akyıldız yönetimindeki 24 DA 634 plakalı özel otomobil ile karşı yönden gelen Mustafa Cengiz yönetimindeki 24 DA 493 plakalı traktör, Çadırkaya beldesi, Gözeler Mahallesi hemzemin geçidi yakınlarında çarpıştı.

Meydana gelen trafik kazasında özel otomobil içerisinde bulunan Mercan Belediye Meclis Üyesi adayı Hasan Tosun, hafif şekilde yaralandı.

Kazada yaralanan Hasan Tosun, havanın soğuk olması nedeniyle bir süre basın mensuplarının aracında bekletildi.

Bir süre sonra araç konvoyu içerisinde yer alan ambulansın çağırılmasının ardından yaralı belediye meclis üyesi adayı Tosun, devlet hastanesine kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken Tosun'un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 00:05

İLGİLİ HABERLER