Gündem
  • 31.8.2011 12:50

BAKAN YILDIZ: CEVABI ALACAKLAR

KAYSERİ (A.A) - Bakan Yıldız, milletvekilleriyle partisinin Kayseri İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.
Yıldız, burada yaptığı konuşmada, devlet ve milletin el ele vererek, birlik, beraberlik ve dayanışma içinde bayramın kutlandığını, ülkenin bölünmez bütünlüğünde gözü olanlara en iyi cevabın bu tablo olduğunu ifade etti.
Terörle mücadele konusunda kararlılıklarının devam edeceğini anlatan Yıldız, ''Ülkenin bölünmez bütünlüğüne kastedenler gereken cevabı her türlü yolla alacaklar. Türkiye'nin son 10 yılda elde ettiği kazanımlarının herhangi bir gerekçeyle bozulmasını hiçbir zaman kabullenmeyeceğiz. Çünkü bu iktidarı, bu istikrarı gönüldaşlarımızla beraber tek tek, tuğla tuğla örerek yaptık. O yüzden bir hamlede bunun bozulmasına kesinlikle müsaade etmeyeceğiz' diye konuştu.
Afrika'daki insanlık dramında dünyanın insanlık testini geçemediğini belirten Yıldız, en gelişmiş ülkelerin bile Türkiye'nin yaptığı yardıma yaklaşamadığını vurguladı.
Yıldız, ''Türkiye İslami ve insani olarak tüm dünyaya örnek olmuştur' dedi.
AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş da terörle mücadelenin kesin ve kararlı tutumla demokrasiden herhangi bir şekilde ödün verilmeden devam edeceğini belirtti.
Ortadoğu'da önemli değişiklikler olduğunu vurgulayan Elitaş, dünya siyasetinde daha önce figüran bir ülke olan Türkiye'nin yeniden yapılanmada önemli bir aktör konumuna geldiğine dikkati çekti.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 14:26

İLGİLİ HABERLER