Gündem
  • 10.7.2018 09:00

Bakanın kardeşi FETÖ'den tutuklu çıktı

Kardeşi cezaevinde olan bakan hangisi

24 Haziran seçimlerinin ardından bugün yemin eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabinedeki isimleri belirledi...

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli oldu.

Bekir Pakdemirli’nin bakan olması ise şaşırttı. Pakdemirli, merhum Türk siyasetçi Ekrem Pakdemirli‘nin oğlu olmasıyla tanınıyor. Fakat Bakan Bekir Pakdemirli’nin bir de kardeşi bulunuyor.

İsmi Mehmet Pakdemirli…

Mehmet Pakdemirli… ile ilgili görsel sonucu

Mehmet Pakdemirli Celal Bayar Üniversitesi Rektörü olarak tanınıyordu. Fakat Pakdemirli 2 yıl önce Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ’den gözaltına alındı.

İŞTE O TUTUKLAMA HABERLERİ


Ä°lgili resim

Eski Rektör Mehmet Pakdemirli tutuklandı

Mehmet Pakdemirli… ile ilgili görsel sonucu

Manisa'da FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen operasyon kapsamında dün adliyeye sevk edilen Manisa Celal Bayar Üniversitesi eski rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli ve aralarında dekanlarında bulunduğu 18 öğretim görevlisi tutuklandı.

Ä°lgili resim

Cem Küçük, Pakdemirli'nin ağabeyi olan Prof. Mehmet Pekdemirli içinse "Paralel yapı mensubu olduğu İzmir-Manisa hattında herkesin dile getirdiği bir husus. Celal Bayar Üniversitesi eski rektörü Mehmet Pakdemirli’nin çaycıdan en tepeye kadar genelde paralel yapı mensuplarını atadığı ve himaye ettiği çok konuşuldu" ifadelerini kullanmıştı.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) eski Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında bundan tam 2 yıl önce gözaltına alınmıştı.

Güncellenme Tarihi : 11.7.2018 15:27

İLGİLİ HABERLER