Spor
  • 30.9.2011 03:18

BAKIN BU BENİM YENİ KIZ ARKADAŞIM SÜPER FELİZ

Maçı izlemek için İngiltere'ye gideceğini söylemesine rağmen maça gitmeyen Guti, Twitter'da ortaya çıktı. Yeni sevgilisinin bir fotoğrafını Twitter'deki sayfasına koyan Guti, "Bakın bu benim yeni kız arkadaşım Süper Feliz" diye yazdı.
Maç bitene kadar Twitter'den çıkmayan Guti, Beşiktaş ile ilgili tek satır yazmadı.
Stoke maçının kadrosuna alınmayınca ülkesine giden İspanyol yıldız, daha önceki açıklamasının aksine İngiltere’ye gitmedi ve twitter’ına bir kadınla fotoğrafını koyup, “Benim yeni kız arkadaşım... Super Feliz” dedi.
BEŞİKTAŞ’ın İspanyol yıldızı Guti, twitter’dan şov yapmaya devam ediyor... Gerek futbol gerekse özel yaşamı konusundaki düşüncelerini twitter hesabına cesurca yazmasıyla ün yapan Guti, dün akşam da birbiri ardına yazdığı mesajlar ve yayınladığı fotoğraflarla sanal alemi salladı.
Stoke City karşılaşmasının kadrosuna alınmayınca özel işlerini gerekçe göstererek ülkesi İspanya’ya giden ve İstanbul’dan ayrılmadan önce, “Madrid’deki işlerimi halledince İngiltere’ye geçip, Stoke maçını seyredeceğim” diyen Guti, bu açıklamasının aksine İngiltere’ye gitmedi. İspanyol futbolcu, Stoke City-Beşiktaş karşılaşmasının 60. dakikasında twitter’ına sarışın bir kadınla çekilmiş fotoğrafını koyarak, “Benim yeni kız arkadaşım... Süper Feliz” anlamına gelen İspanyolca mesaj yazdı. Twitter profiline de ilginç bir fotoğraf koyan Guti, maç bitene dek mesaj yazmayı sürdürdü.
Twitter’dan isyan etmişti
Guti, 22 Eylül Perşembe günü Bursaspor maçının kadrosuna alınmayınca, “Oynamadan bir gün daha... Bugün sakat değilim, öyle görülüyor ki bu yıl az oynayacağım’’, “Açık olan bir şey var ki oynamak istiyorum. Başka ülkeden teklifler almayı ve dünyayı tanımayı umuyorum’’ anlamına gelen İspanyolca mesajlar yazarak, Beşiktaş’tan ayrılmak istediğini ima etmişti.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 13:37

İLGİLİ HABERLER