Dünya
  • 25.5.2014 01:16

Bakir genç katliam yaptı

Isla Vista olarak adlandırılan bölgede gerçekleşen olayda, silahlı bir saldırgan, aracıyla bölgeden geçerken sokaktaki insanlara rastgele ateş etti. Saldırgan, polisle girdiği çatışmanın ardından aracında ölü bulundu. Olay, 7 kişinin ölümü, 7 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlandı.
Saldırıyı gerçekleştiren saldırganın ünlü yönetmen  Peter Rodger'in 22 yaşındaki oğlu Elliot Rodger olduğu ortaya çıktı.

Yetkililer zanlının olayı tek başına gerçekleştirdiğinden şüphelenildiğini ve bunun önceden planlanmış olduğuna dair video ve yazılı belgelere ulaştıklarını ancak kesin bilgi vermek için araştırmaların devam ettiğini bildirdi.

Santa Barbara Independent’ın haberine göre, polisin şüpheliye ait olduğunu düşündüğü videoda, kendisini Elliot Rodger olarak tanıtan 22 yaşında bir genç, kızlar tarafından reddedilmesinin intikamını alacağından bahsediyor.

Şüphelinin polis kurşunuyla mı öldüğü yoksa intihar mı ettiği bilinmezken olayda silahla ve saldırganın aracıyla çarpması sonucu yaralanan 7 kişinin sağlık durumları bilinmiyor.
Üniversite yerleşkesinde, düşük bir hızla ilerleyen otomobili içinden rastgele ateş eden Elliot Roger, 6 kişiyi öldürdü, 7 kişiyi de yaraladı. Polislerle çatışmaya da giren Elliot Roger, otomobili içinde başından vurulmuş olarak ele geçirildi. Olay yerinde yaşamını yitiren Roger'ın polis tarafından mı vurulduğu yoksa intihar mı ettiği kesinlik kazanmadı.

Polis, California eyaletine bağlı Santa Barbara kentinin Isla Vista bölgesinde Cuma  gecesi gerçekleşen olayın önceden planlanmış olduğunu gösteren video ve yazılı belgelere ulaştıklarını açıkladı. Elliot Roger, sosyal medyada paylaştığı videoda, 22 yaşında olmasına karşın hala bakir olduğunu, kızların kendisini reddettiğini, kendisinin yaşayamadığı deneyimleri yaşayan erkeklerden de nefret ettiğini söylüyor. Bu videonun son video olacağını belirten Roger, "Bütün hayatım boyunca bana acı çektirdiniz, şimdi de ben size acı çektireceğim. intikam alacağım. Bunun için çok uzun zaman bekledim. Hepinize, tamamen ne hak ediyorsanız onu vereceğim. Beni reddeden, aşağılayan, kötümseyen kızlar, benden daha iyi bir hayat süren, seksüel olarak aktif olan erkekler, hepinizden nefret ediyorum, hak ettiğiniz şeyleri vermek için sabırsızlanıyorum" diye sözlerini bitiriyor

Hollywood film serisinin Açlık Oyunları'nın yönetmen yardımcısı Peter Rodger'in oğlu olan Elliot Rodger tarafından katledilen kadınlardan Katie Cooper ve Veronika Weiss'in kimlekleri belli olurken diğer 4 kurbanın kimliği açıklanmadı.
Cani gencin kafasından vuruluduğu açıklandı

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:49

İLGİLİ HABERLER