Spor
  • 24.8.2009 00:41

BAKKAL: 'TRABZON'U İYİ DURDURDUK!..'

Bakkal, maçtan sonra yaptığı açıklamada, Trabzonspor karşılaşmasından önce yapılan tüm yorumlarda Trabzonspor'un favori gösterilmesinin kendilerine motivasyon kaynağı olduğunu söyledi.

Bugün, futbolun sahada oynandığını ve hak edenin kazandığını gördüklerini kaydeden Bakkal, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Oyuncularımı kutluyorum. Trabzonspor'u iyi durdurduk ve çabuk atağa çıktık. Oyun istediğimiz şekilde gitti. Ankaragücü ve Trabzonspor maçlarında herkesin görevine bağlı olması, mücadele etmesi, özveriyle oynaması bu galibiyeti getirdi. Tüm oyuncularımı kutluyorum. 6-7 oyuncu yeni bir arada oynuyor. Bugün tam bir takım hüviyetinde oynadılar.''

Trabzonspor'un yetenekli oyunculardan kurulu bir ekip olduğunu ifade eden Bakkal, ''Bu maçta bir iki pozisyona girmeleri doğal... Ön tarafta tek forvet oynadık. Isaac'in sakatlanmasının ardından oyuna soktuğumuz Reinaldo yorulunca bir daha değiştirdik. Belki de sonradan aldığım oyuncuyu taktik gereği ilk kez çıkardım'' diye konuştu.

Bakkal, maçın ilk yarısında sakatlanan Isaac'in arka adalesinde bir çekme olduğunu, yarın yapılacak kontrolden sonra durumunun netlik kazanacağını sözlerine ekledi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:34

İLGİLİ HABERLER