Spor
  • 10.8.2009 00:34

BAKKAL: 'ÜRETKEN OYUNU BUGÜN SERGİLEYEMEDİK!..'

Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında Manisaspor ile Eskişehirspor, golsüz berabere kaldı.
Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından açıklama yapan Manisaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Sanki beraberliğe giden bir maç şeklinde oyun başladı ve bitti. Bizim hazırlık döneminde ortaya koyduğumuz üretken oyunu bugün ortaya koyamadık. Ama çok yeni bir takımız, ilerleyen haftalarda bu takımın çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Bazı oyuncuların ortaya koyduğu performans iyiydi ama bazılarının daha iyi oynaması gerekiyordu. İlk maçımızdı, haftaya oyuncularımızın daha iyi oyun sergileyeceğini düşünüyorum" dedi.

Takımının maçın başından sonuna kadar oyuna mükemmel şekilde konsantre olduğunu söyleyen Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise defans, orta saha ve forvet oyuncularının iyi oyun çıkardığını söyledi. Çalımbay, "Son paslarda biraz daha dikkatli olabilirdik. Çünkü, çok pozisyona girdik. Hemen hemen tüm forvet oyuncularımız net pozisyonlara girdiler ama değerlendiremedik. Tek yaptığımız hata son paslar ve girdiğimiz pozisyonları değerlendirememekti. Oyun adına takımımdan çok memnun oldum. Bu henüz
ilk maçımız,, daha çok maçımız var. Oynadığımız oyunun biraz daha üstüne çıkmamız gerekiyor. Ligin ilk maçında iyi bir takıma karşı oynadık. Takımın oyununda çok memnunum. Girdiğimiz pozisyonlarda dikkatli olmadığımız ve kolay kaçırdığımız pozisyonlar oldu. Takımımı kutluyorum, lige puanla başladık" şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:50

İLGİLİ HABERLER