Ekonomi
  • 15.8.2019 11:49

Balayı Villaları ile Ev Konforunda Balayı Tatili Yapın!

Son yılların en popüler tatil trendlerinden olan balayı villaları ile tatil yapmanın keyfini çıkarın. Kalabalık otel tatillerini geride bırakan villa tatili ile kusursuz bir tatil sizleri bekliyor. Yeni evlenecek çiftler için oldukça önemli olan balayı tatili artık balayı villalarında daha bir anlamlı oluyor.

Balayı tatili planlarken çiftler öncelikle bütçelerini ve isteklerini göz önüne almalıdır. Villa Durağı firmamızda her bütçeye uygun balayı villası bulunmaktadır. Balayı tatiline çıkmak için yapmanız gereken tek şey bavulunuzu yanınıza almak olan bir tatil unutulmaz anlara imza atıyor.

Romantizmin doruklarda olduğu balayı tatili özel havuzu ve jakuzisi ile balayı villaları kategorimizde sizleri bekliyor. Balayı tatilinde masmavi sularda yüzmek, güneşin tadını çıkarmak ve doğanın içinde kaybolmak isteyenler için mükemmel alternatif balayı villaları sizleri bekliyor. Seçeceğiniz villaya göre denizin ve havuzun aynı anda tadını çıkarabilirsiniz.

Her konumda ve her özellikte balayı villası sizleri bekliyor. Villa Durağı olarak balayı tatilinin son trendi olan kiralık villaları sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Villa kiralama da olmazsa olmaz Kaş ve Kalkan bölgelerinde yer alan en iyi tatil villaları sizleri bekliyor. Balayı çiftlerinin memnuniyetinin en yüksek seviyede olduğu Kalkan balayı villası Villa Durağı kalitesi ile sizlere sunulmuştur.

Balayı Villaları Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Balayı villası denildiğinde özellikle tercih edilen kalkan bölgesinde villalar farklı bölgelere dağılmış durumdadır. Bu bölgeler içinde;

Patara

İslamlar

Üzümlü

Sarıbelen

En popüler balayı villaları konumlarıdır. Kalabalık ve günün her saatinde hareketli bir alanda tatişl yapmak isteyenler için Kalkan merkezde yer alan balayı villaları muhteşem seçeneklerden biri olacaktır. Doğanın, tarihin, denizin ve huzurun adresi olan Kalkan bölgesinde balayı tatili unutulmazlara imza atmaya devam ediyor.

Balayı tatilinizi yapmak için sadece yaz mevsimini beklemenize gerek yok. Her mevsim tatil imkanı tanıyan balayı villaları kapalı ve ısıtmalı havuzları ile çiftleri her yönü ile mutlu etmeyi başarmaktadır. Bütçesini düşünen çiftler için günlük 400 TL’den başlayan balayı villaları ile mükemmel ve kusursuz bir tatil planlayabilirsiniz. Villa kiralamak için erken rezervasyon indirimlerinden yararlanın 7/24 hizmet veren online müşteri temsilcilerimiz ile aradığınız villayı hemen bulun.

 

 

Güncellenme Tarihi : 15.8.2019 11:50

İLGİLİ HABERLER