Gündem
  • 16.3.2018 14:44

Balıkesir’in En Güzel Ayvalık Butik Oteli: Zeytin Arası Apart Otel

Türkiye'nin en gözde turizm beldelerinden olan Ayvalık, ziyaretçilerine sunduğu eşsiz tatil fırsatı ile unutulmaz tatil anılarına ev sahipliği yapıyor. Taş evleri, cumbalı balkonları, asırlık zeytin ağaçları, denizi, doğası, tuz gölü ve muhteşem plajları ile kuzey Ege'nin kalbi olarak bilinen Ayvalık, onlarca otel, motel ve konaklama merkezleri ile tatilcilerin aradığı her şeyi bulduğu şirin bir ilçedir.

Türkiye’nin Turizm Şehri Ayvalık

Türkiye'nin en önemli ve en hareketli turizm merkezlerinden olan Ayvalık, yaz aylarında tatilcilerin hem dinlenmek hem de gezip eğlenmek için tercih ettikleri bir ilçedir. Alibey Adası olarak ta bilinen Cunda Adası, Ayvalık merkeze 8 km uzaklıkta bulunan ve üzerinde şeytanın ayak izlerinin olduğuna inanılan Şeytan Sofrası, Kozak Yaylası, tarihi kiliseleri, tarihi camileri, tarihi evleri ve Aşıklar Tepesi ile tam bir turizm cennetidir.

Zengin mutfağı ile damaklara da hitap eden bir belde olarak deniz ürünlerinden zeytinyağlılarına, tatlısından mantısına ve tostuna her damak zevkine hitap ederek doyurucu bir tatil için tüm imkanları sunmaktadır.

Her bütçeye hitap eden Balıkesir Ayvalık otelleri, lüks otel tercih edenlerden motel ve pansiyonlara kadar oldukça geniş bir konaklama alternatifleri ile tatilcilere hayallerindeki tatil fırsatını sunmaktadır.

Balıkesir Ayvalık Oteli Zeytin Arası

Adeta bir masal diyarı olan Ayvalık, tertemiz gökyüzü, masmavi denizi, pırıl-pırıl kumsalı ve tarihi zenginlikleri ile huzurun ve hayallerin ilçesidir. En hesaplı konaklama merkezlerinden biri olan Ayvalık butik otel için Ayvalık'ın tüm özelliklerini taşıyan bir mekanda olan otelimiz, doğa ile baş başa kalacağınız bir konaklama merkezi olarak turistler tarafından tercih edilmektedir.

Zeytin ağaçları, göl manzarası, cumbalı balkonları ile Ege sokakları, doğa, deniz ve tarih kokan sokak manzaraları ile çevrelenmiş bir mekanda yer alan Zeytin Arası Ayvalık oteli ise, en çok tercih edilen Ayvalık otel olarak hizmet sunmaktadır. Ege'yi yerinde yaşamak ve unutulmaz bir tatil yapmak isteyenlerin tercihi olup, 2 kişilik, 3 kişilik ve dört kişilik taş evleri ile evinizin konforunda bir tatil fırsatı sunar.

Ayvalık'ta Tatil Başkadır

Bir tatilden beklenen deniz, kum, güneş ve yeme içme olsa da Ayvalık bunlardan çok daha fazlasını sunuyor. Dinlendirici, romantik, doyumsuz ve unutulmaz bir tatil için bütçenize uygun bulacağınız bir Ayvalık otel olan Zeytin Arası ile konaklama ihtiyacınızdan sonra geriye Ayvalık'ın tadını çıkarmak kalıyor.

Hem uygun bir Ayvalık butik otel bulması, hem de konaklama merkezinin deniz, doğa, tarihi mekanlar ve Ege mutfağı olarak ulaşılır bir konumda olması bir tatilcinin ilk beklentileri arasındadır.

Balıkesir Ayvalık otelleri arasında konaklama merkezi olarak mükemmel bir konfor sunan Zeytin Arası apart otel, bir tarafında masmavi deniz, diğer tarafında tarihe şahitlik etmiş asırlık zeytin ağaçları ve özgün mimarisiyle Ege sokak manzaraları içinde adeta kişide rüyadaymış hissi uyandırmakta, ünlü Sarmısaklı plajı ve Cunda adasına olan uzaklığı ile tatilcilerin dinlenme, gezme ve eğlenme bakımından daima ilk tercihleri arasında yer almıştır.

Daha fazla bilgi için https://www.zeytinarasi.com/ web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

Güncellenme Tarihi : 16.3.2018 15:00

İLGİLİ HABERLER