Spor
  • 9.1.2014 23:46

Balıkesirspor'dan bomba transfer

77 sırt numaralı sağ bek, bu akşam Balıkesirspor Kulübü Tesisleri'nde takıma dahil oldu.
İHA muhabirine konuşan Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, Uğur Akdemir transferi için görüşmelerin bir süredir sürdüğünü belirterek, "Kesinleşmeden paylaşmak istemedik. Mecnun başkan ile de karşılıklı mutabakat sağladıktan sonra, futbolcu da Balıkesirspor'u istediğini söyledi ve istediğimiz şartlarda anlaşma sağladık. Bonservisini aldığımız yeni futbolcumuz da bu akşam itibariyle kampa dahil oldu. Balıkesirspor camiamıza hayırlı olsun" dedi.

UĞUR: "BALIKESİRSPOR'UN BAŞARISI İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"
Defans futbolcusu olan 26 yaşındaki Uğur Akdemir 1,75 boyunda. Galatasaray, Kartalspor ve son olarak Roberto Carlos'un çalıştırdığı Sivasspor'da oynayan tecrübeli sağ bek, hedefi süper lig olan Balıkesirspor'un başarısı için elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi.
Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, yine transferi dün kesinleşen kaleci Kingson ile 6 ay için anlaştıklarını belirtti. Aktürk, Uğur Akdemir için ise şu anda bir süre vermenin doğru olmayacağını ancak bu oyuncuyu bonservisiyle birlikte resmen Balıkesirspor'a aldıklarını sözlerine ekledi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:37

İLGİLİ HABERLER