Ekonomi
  • 26.2.2020 11:05

Bambaşka Bir Konsept

Tarih boyunca farklı medeniyetleri barındıran Kapadokya'da, bambaşka bir konseptte otel hizmetlerini sunan Taşkonaklar otel, ayrıcalıklı tatil keyfini tüm konuklarına yaşatıyor. Dünya mirası listesi içinde bulunan Peri Bacaları'nı içinde bulunduran Kapadokya bölgesinde standart çok katlı otel konseptlerinden sıkılanlar için butik otel hizmetlerini Taşkonaklar'ın masalımsı atmosferinde bulabilmek mümkün oluyor.

Taş Odalar

Bölgenin ruhuna tam anlamıyla uygun olan bir konsept içinde, şömineli oteller içinde ön plana çıkan Taşkonaklar'ın son derece konforlu döşenmiş taş odalarında konaklayabiliyorsunuz. Otelin yer aldığı eşi bulunmayan konumdan seyre imkan veren muhteşem manzarasının keyfini sürebiliyorsunuz. Taştan oluşan özel yapısı içerisinde farklı bir konaklama deneyimini yaşatan Taşkonaklar, özel yapım odalarında lüks koşulları barındırıyor. Kapadokya mimarisi ile mükemmel uyum sağlayan otelin bu özel odalarında konfor yanında bölgenin mistik havasını da hissedebiliyorsunuz.

Tarihi Doku

Oluşumu binlerce yıllık bir süreci kapsayan Peri Bacalarının yer aldığı bu özel bölgede ayrıca kaya mezarları, yeraltı şehirlerini, freskleri de görebiliyor ve unutulmaz bir tatil geçirebiliyorsunuz. Eski Uçhisar beldesinin mükemmel tarihi dokusu ile bütünleşen Taşkonaklar Butik otelde konfor olanaklarının tümüne sahip taş mağara oda ya da suit oda seçenekleri içerisinde konaklayabiliyorsunuz. Birinci sınıf kaliteyi içeren otel hizmetlerini de noksansız bir şekilde alabiliyorsunuz.

Çeşitli Oda Seçenekleri

Her tür bütçe ve arzuya uygun oda seçeneklerini barındıran Taşkonaklar Butik otelin sunduğu oda seçenekleri arasında;

Delüks Odalar,

Junior Suitler,

Suitler,

Jakuzili Royal Suitler,

Jakuzili Deluxe Teras Oda

Tarzı özel yapım taş odalar bulunuyor. Kapadokya balayı tatili planlayan çiftler içinde eşsiz imkanları bir arada sunan Taşkonaklar farkını her aşamada görebiliyorsunuz.

Çeşitli Deneyimler

Bu özel bölgede şehir hayatının karmaşasından tamamen uzakta, Kapadokya'nın ruhunu yansıtan yapısı içerisinde Taşkonaklar'ın size sunduğu tüm imkanlardan yararlanabiliyor, unutulmaz bir tatil yaşayabiliyorsunuz.

Ayrıca geçireceğiniz süre boyunca bölgenin tarihi dokusuna keşfetmek için turlara katılabiliyor, balon uçuşları ile havadan da Kapadokya'yı keşfedebiliyor, atlarla gezinti, jeep - safari ve ATV tur imkanlarından da yararlanabiliyorsunuz. Lüks koşullar içinde konaklama ve çeşitli aktivitelerin sunulduğu bambaşka ve heyecan dolu bir tatil yaşayabiliyorsunuz.

Yine otele yürüyüş ile beş dakikalık mesafede bulunan Güvercinlik vadisinde apayrı bir atmosferin içine girebiliyor, Peri bacalarının içerisinde gezinebiliyor, gökyüzünde size eşlik eden rengarenk balonların altında medeniyetlere merkezlik yapan bir yöreyi tüm ayrıntıları ile tanıyabiliyorsunuz.

Unutulmaz Bir Tatil

Unutulmayacak bir tatil imkanını sizlere sunan Taşkonaklar Butik Otelde benzersiz ve lüks oda konseptleri içerisinde harika bir dinlenme atmosferini yakalayabiliyor, sunulan güler yüzlü hizmetin farkını yaşayabiliyor ve 24 saat kesintisiz oda hizmetlerinden yararlanabiliyorsunuz. Özel damak lezzetlerini bulabileceğiniz Taşkonaklar'ın mutfağından size ulaşan mükemmel lezzetleri tatma imkanını da otel hizmetleri kapsamında bulabiliyorsunuz.

Güncellenme Tarihi : 26.2.2020 11:11

İLGİLİ HABERLER