Asayiş
  • 1.10.2020 13:33

Bana da bir şarkı çal diyerek yaklaştılar çenesini kırdılar...

Tıp öğrencisi sahilde gitar çalarken saldırıya uğradı! Bana da bir şarkı çal diyerek yaklaştılar çenesini kırdılar...

Zonguldak'ta gerçekleşen olay sosyal medyada en çok paylaşılan haberler arasında yer aldı. Son dakika bilgisine göre Kozlu'da tıp fakültesi son sınıf öğrencisi Çağatay Çelik arkadaşlarıyla birlikte sahilde gitar çaldığı sırada üç kişi tarafından darp edildi. Yediği feci dayak sonrası çenesi kırılan talihsiz üniversite öğrencisi üç kişiden de şikayetçi oldu. 21 yaşındaki Mert B., ile 19 yaşındaki Murat B. tutuklanırken diğer arkadaşları ise serbest kaldı.

Üniversite öğrencisi Çağatay Çelik'i darp eden kişilerden birinin lisanslı boksör olduğu iddia edilirken talihsiz olay sonrası yaşananları anlatan Çelik, sigara yok deyince yumruklar yediğini belirtti. Üç arkadaş oturduklarını vurgulayan Çelik, diğer arkadaşlarının kaçtığını kendisinin çenesinin kırıldığını koştuğunu ve 112'yi aradığını söyledi. Sahilde oturan gençlerden sigara isteyen saldırganlar 'Sigaramız yok' yanıtını alınca ortalığı ayağa kaldırdı.

Mert B. (21), Murat B. (19) ve G.K.S. (21), tıp fakültesi son sınıf öğrencisi Çağatay Çelik'i arkadaşlarıyla sahilde gitar çaldığı sırada darbederek, çenesini kırdı. Gözaltına alınan 3 kişiden Mert B. ile Murat B., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, G.K.S. ise adli kontrolle serbest kaldı. Çenesinden ameliyat olan ve takılan vidalar nedeniyle güçlükle konuşan Çelik, "Bana denk gelmesi üzücü oldu; çünkü ben hep iyi bir insan olmaya çalıştım" dedi.

'LİSANSLI BOKSÖR' İDDİASI

Sahile gelen polis ekipleri, Mert B., Murat B. ve G.K.S.'yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden, lisanslı boksör olduğu iddia edilen Mert B. ve Murat B. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. G.K.S. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Son dakika haberi: Tıp öğrencisi sahilde gitar çalarken saldırıya uğradı! Bana da bir şarkı çal diyerek yaklaştılar çenesini kırdılar...

Güncellenme Tarihi : 1.10.2020 13:35

İLGİLİ HABERLER