Gündem
  • 8.5.2010 01:21

'BANA HER ŞEY DARBEYİ HATIRLATIYOR!..'

Muğla'nın Bodrum ilçesinde partisinin ilçe örgütünün düzenlediği "İktidara yürüyüş çalıştayı" na katılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova Milletvekili Muharrem İnce, iktidarın 3 korkusu olduğunu belirterek, bunu bir şiirle anlatacağını söyleyip bir şiir okudu.

Turgutreis beldesinde bir otelde gerçekleşen, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programın açılış konuşmasını CHP Bodrum İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk yaptı. Programa katılanlar arasında , CHP Muğla Milletvekilleri Fevzi Topuz. Ali Arslan, Gürol Ergin, Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün'de yer aldı.
2 gün sürecek olan çalıştayın ilk gününde bir konuşma yapan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce AK Parti İktidarı'na yüklendi. Milletvekili İnce'nin konuşması sırasında okuduğu bir şiir dikkat çekti. Muharrem İnce'nin "Yüce divan sarmış dört bir yanımı, baktığım her yerde yargıçlar duruyor, ben askeri düşünmek istemesem de, bana her şey darbeyi hatırlatıyor. Beraber yürüdük Amerika yolunda. Beraber ıslandık Arınç'ın gözyaşlarında. Şimdi dinlediğim tüm telefonlarda bana yolun sonunu hatırlatıyor" ifadeleri yer alan şiirinin sonunda salondakiler kendisini alkışladı.

Cihan

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 08:00

İLGİLİ HABERLER