Spor
  • 29.6.2019 20:58

Banega'yı verip Fernando'yu niye alalım

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele verecek olan Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-kırmızılıların, Ever Banega transferi için teklifi İspanya'da geniş yankı uyandırdı. Banega, Galatasaray'a transfer olacak mı? Transferde son durum ne? İşte gelişmeler...

Galatasaray’a imza atması an meselesi olan Ever Banega için İspanyol ekibi Sevilla cephesinden ilginç bilgiler geliyor.

Fernando takası için eleştiriler var...

Oyuncunun, sarı kırmızılı kulübe transferi konusunda şu ana kadar herhangi bir açıklama yapmaması dikkatlerden kaçmazken, İspanyolların Fernando takası iddiaları içinse ‘Neden istikrarsız bir futbolcuyu alalım’ yorumlarını yaptığı belirtildi.

Fernando söylentileri ciddiye alınmadı

Lopetegui ve Monchi’nin gelişiyle yeniden yapılanmaya giden Endülüs ekibinin kadroyu genelde genç futbolcularla takviye ettiği gözlemlenirken, kırmızı beyazlı takımın 31 yaşındaki Fernando söylentilerini pek ciddiye almadıkları vurgulandı.

Monchi: "Fernando yanlış olur"

Kulübe yakın menajerlerin verdiği bilgilere göre Monchi’nin ’31 yaşındaki Banega’yı satıp neden 31 yaşındaki Fernando’yu alalım? Banega geçen sezon tam 51 maçta görev aldı. Süper Lig’de 30 maça çıkmış ve fizik olarak sürekli olarak düşüşe geçen bir oyuncuyla anlaşmamız yanlış olur’ ifadelerini kullandığı bildirildi. (Akşam)

 

Güncellenme Tarihi : 29.6.2019 21:00

İLGİLİ HABERLER