Asayiş
  • 19.8.2009 00:58

BANKAYA BORCUNU ÖDEYEMEYEN ÖĞRETMEN İNTİHAR ETTİ

GAZİANTEP’te, bir bankaya yüklü miktarda borcu olduğu öğrenilen 1 çocuk babası 37 yaşındaki Mehmet Murat Kutsal başına sıktığı tek kurşunla intihar etti.

Hacı Sani Konukoğlu Endüstri Meslek Lisesi'nde, tekstil öğretmenliği yapan Mehmet Murat Kutsal'ın ismi açıklanmayan bir bankadan kredi çektiği, ancak bunu ödeyemediği için bunalıma girdiği iddia edildi. Bankaya olan borcundan dolayı haciz işlemi başlatılan Mehmet Murat Kutsal, bu sabah girdiği bunalım sonucu Değirmiçem Mahallesi'ndeki evinde, ruhsatsız silahıyla başına tek el ateş ederek hayatına son verdi. Silah sesini duyarak odaya giren eşinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri ve polis, Mehmet Murat Kutsal'ın öldüğünü tespit etti.

Polis olay yerinde inceleme yaparken öğretmen Mehmet Murat Kutsal'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere 25 Aralık Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Otopsinin ardından Kutsal'ın cenazesi Ulu Camide kılınan namazın ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi. Bir çocuk babası Mehmet Murat Kutsal’ın yakınları cenaze namazı ve toprağa verilmesi sırasında sinir krizleri geçirdi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:40

İLGİLİ HABERLER