Spor
  • 5.8.2018 00:33

Barcelona'da bir Vidal geldi, bir Vidal gitti

Arturo Vidal'in transferi konusunda Bayern Münih ile anlaştığını duyuran Katalan ekibi, kadrosunda yer alan Aleix Vidal ile yolları ayırıyor.

La Liga'nın son şampiyonu Barcelona, Arturo Vidal'in transferi için Bayern Münih ile anlaşma sağladı.

Barcelona Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, Şilili futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzalanacağını ve kısa süre sonra yapılacak sağlık kontrolleriyle bu transferin resmileşeceği belirtildi.

Açıklamada transfer bedeline ilişkin bilgiye yer verilmese de Marca gazetesi, 18 milyon euro garanti bedel ve 3 milyon euro bonus primleri üzerinde iki kulübün anlaşmaya vardığını yazdı.

Aleix Vidal, FC Barcelona

Barcelona'nın sosyal medya hesabından yapılan bir diğer açıklamada ise, geçtiğimiz sezon fazla forma şansı bulamayan Aleix Vidal'in kulüp yönetiminin onayı doğrultusunda takımın hazırlıklarını sürdürdüğü ABD kampından ayrılarak İspanya'ya döndüğü ifade edildi.

Kısa süre içinde Katalan ekibiyle yolları ayırması beklenen 28 yaşındaki futbolcunun, eski kulübü Sevilla'ya dönmesi bekleniyor. Aleix Vidal, üç sezon önce Sevilla'dan Barcelona'ya 17 milyon euro karşılığında transfer olmuştu.

Güncellenme Tarihi : 5.8.2018 02:34

İLGİLİ HABERLER