Spor
  • 18.5.2013 14:30

Barcelona'dan G.Saray'a büyük müjde

Sarı-Kırmızılılar'da Terim'in çok istediği oyuncuların başında gelen Brezilyalı futbolcudan sevindirici haber geldi.

Barcelona'nın, 28 yaşındaki solbeki 'gönderilecekler' listesine koyduğu öğrenildi

Galatasaray’ın, sol bek pozisyonu için teknik direktör Fatih Terim’in kafasındaki ilk isim olan Barcelona’lı Adriano’dan sevindirici haber geldi. İspanya’nın yüksek tirajlı gazetelerinden El Mundo Deportivo, Brezilyalı oyuncunun gönderilecek oyuncular arasında yer aldığını yazdı. Teknik direktör Tito Villanova’nın, başta kaleci Victor Valdes, forvet David Villa ile Adriano’yu gözden çıkardığı ve uygun bir fiyata bu isimlerin Katalan ekibinden ayrılabilecekleri ifade edildi.

Tüm imkanlar kullanılacak

28 yaşındaki oyuncunun, 10 milyon Euro’ya (23.690.000 TL) satış listesine konulacağı vurgulanırken, Sambacı’ya birçok kulübün talip olduğunun altı çizildi. Çok yönlü bir oyuncu olması sebebiyle Terim’in ısrarlı şekilde istediği yıldızlardan biri olan Adriano, sol bek olmasınının yanı sıra savunmanın her yerinde görev verilmesi halinde hiç sırıtmadan forma giyebiliyor. Onun satış listesine konmasıyla birlikte Sarı-Kırmızılılar’ın, tüm imkanlarını kullanıp, bu işi bitirmek için düğmeye basacağı konuşuluyor. Galatasaray’ın son iki sezondaki yükselişiyle birlikte, kaleci antrenörü Taffarel ve Brezilyalı Melo’nun da, Adriano’yu ikna etmek adına bu transferde önemli bir koz olması da, Aslan’ın elini güçlendiren bir diğer etken olarak göze çarpıyor.

1 hafta önce de Sport yazmıştı!

Katalanlar’ın iki büyük spor gazetesinden Sport, Adriano’nun ayrılma ihtimalinin yüksek olduğunu 1 hafta önce yazmıştı. El Mundo Deportivo’nun da dün bu haberi tekrarlaması, Brezilyalı futbolcunun gitme ihtimalini iyice pekiştirdi.


Kaynak: FANATİK/Metin Karabaş

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:13

İLGİLİ HABERLER