Asayiş
  • 3.10.2005 01:25

BARDA HESAP KAVGASINDA BIÇAKLAR KONUŞTU

Hesabı fazla bulan üç müşteri barda bıçaklandı. Ortalık kan gölüne dönerken barın kapısında da silahlar patladı. Bazı bar çalışanları gözaltına alındı
Olay, önceki gece saat 01.03 sıralarında Ortaköy Muallim Naci Caddesi, Yelkovan Sokak'taki Gulet Bar'da meydana geldi. İddiaya göre bara gelen Okan Büyükvardar, Ergin ve Sedat Sorgüven gece boyunca alkol alıp eğlendi. Hesabı isteyen üç arkadaş, rakamı yüklü bulunca iş yeri çalışanlarıyla tartışmaya başladı.

Ağır yaralı ameliyatta
Tartışma bir anda kavgaya dönüştü. İddiaya göre kimliği belirlenemeyen bir bar çalışanı, eline geçirdiği bıçakla itiraz eden gençlere saldırdı. Çıkan arbedede Okan Büyükvardar ile Sedat Sorgüven hafif, Ergin Sorgüven ise aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralandı. Amerikan Hastanesi'ne kaldırılan Ergin Sorgüven ameliyata alındı.

Yaralılardan biri ağır
Sorgüven'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Bu arada içerde olaylar sürürken, barın çıkışında bazı kişilerce havaya ateş edildiği belirlendi. Olay yerinde toplanan boş kovanlar incemele için kriminal şubeye götürüldü. Kavgaya karıştıkları iddia edilen bazı bar çalışanları da gözaltına alındı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:59

İLGİLİ HABERLER