Asayiş
  • 3.10.2008 12:31

BARDA KOKRUNÇ İNFAZ!...

UĞUR USLUBAŞ-OSMAN AKIN
BURSA- Bursa'da barda oturan iki kişiyi dışarıya çıkarıp konuşmak isteyen genç, yaşanan arbede sırasında bar çalışanı tarafından bıçaklanarak öldürüldü.
İddiaya göre, dün akşam saat 17.30 sıralarında daha önce özel harekatçı Oğuz Yorulmaz'ın da öldürüldüğü Çekirge Mahallesi'ndeki bara gelen Hakan Çetinkaya (22), burada oturan iki müşteriyi konuşmak için dışarıya çıkarmak istedi. Bu yüzden yaşanan tartışmada Çetinkaya, çalışanlarca dışarıya çıkarıldı. Öfkesini dindiremeyen Çetinkaya, daha sonra yaklaşık 20 kişilik arkadaş grubuyla bar önüne geldi. Bar çalışanlarıyla kavga etmeye başlayan Çetinkaya, koruma olarak çalışan Umut T.'yi (22) kolundan
bıçakladı. Bunun üzerine Umut T., eline geçirdiği bıçağı Hakan Çetinkaya"nın göğüs ve karnına dört kez sapladı. Ağır yaralı olarak Çekirge Devlet Hastanesi"ne kaldırılan Çetinkaya doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamazken, polis olayın ardından Umut T. ile kavga sırasında üzerindeki gaz tabancasını düşüren Y.S.B.'yi gözaltına aldı. Bar sahibi, zanlı Umut T.'nin işyerinde çalışmadığını öne sürdü.
Cumhuriyet Savcılığı, olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:47

İLGİLİ HABERLER