BARIŞ AKARSU'NUN MEMLEKETİNDE HÜZÜN HAKİM

1 dk okuma
BARIŞ AKARSU'NUN MEMLEKETİNDE HÜZÜN HAKİM

Hızlı Özet

Bodrum'da trafik kazası geçiren ve halen yoğun bakımda bulunan ünlü şarkıcı Barış Akarsu'nun memleketinde hüzün var.

M. AHMET OKTAY
BARTIN  - Bodrum'da trafik kazası geçiren ve halen yoğun bakımda bulunan ünlü şarkıcı Barış Akarsu'nun memleketinde hüzün var. Amasra'daki restoranlar Barış'ın şarkılarını çalarken, sinevizyon halinde de fotoğraflarını sergilemeye başladı.



Arkadaşları ile birlikte Bodrum'da trafik kazası geçiren ve yoğun bakım servisinde tedavi altın alınan Barış Akarsu'nun memleketi Bartın'ın Amasra ilçesinde herkes üzgün. Barış'ın arkadaşları kaza haberini aldıklarında yıkıldıklarını belirtirken, Amasralılar Barış'ın hayata dönmesi için dua ettiklerini söylediler. Amasra'daki restoranlar Barış Akarsu'nun şarkılarını çalarken, sinevizyon eşliğinde de fotoğraflarını slayt gösterisi halinde yayınlıyor.
Barış Akarsu'nun kaza haberini memleketi Amasra'da duyan yerli turistler de oldukça üzüldüklerini dile getirdi.

Bu haber 44177 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

11 araştırma şirketinin anket ortalaması belli oldu! Yeni Parti düşüşte
Gündem

11 araştırma şirketinin anket ortalaması belli oldu! Yeni Parti düşüşte

Ada Araştırma, ALF, AREA, ASAL, BETİMAR, GENAR, HBS, MAK, Optimar, Özdemir ve SONAR araştırmalarının ortak verilerinden elde edilen oy oranları ve değişimler şöyle:

Habervitrini9583 Görüntüleme
Kaşif Kozinoğlu, Ömer Halisdemir'in öldürdüğü FETÖ'cü Semih Terzi için 25 yıl önce uyarmış!
Gündem

Kaşif Kozinoğlu, Ömer Halisdemir'in öldürdüğü FETÖ'cü Semih Terzi için 25 yıl önce uyarmış!

Eski MİT görevlisi Kaşif Kozinoğlu’nun 2011 yılındaki ölümüne ilişkin yeniden başlatılan soruşturma sürerken, yıllar önce TSK’ya sunduğu bir rapor ortaya çıktı. Kozinoğlu’nun 1991 yılında, 15 Temmuz darbe girişiminde Ömer Halisdemir tarafından vurulan darbeci general Semih Terzi’yi “bağlantıları nedeniyle TSK’da barındırılmayıp derhal ihraç edilmeli” ifadeleriyle raporladığı öğrenildi.

Habervitrini10493 Görüntüleme
Kadın vali beni tehdit ediyor diye yakın koruma isteyen AK Partili vekilden yeni hamle
Gündem

Kadın vali beni tehdit ediyor diye yakın koruma isteyen AK Partili vekilden yeni hamle

AK Parti Burdur Milletvekili Prof. Dr. Adem Korkmaz, Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan ile arasında yaşanan gerilimin ardından Ankara Valiliği’ne yaptığı yakın koruma başvurusunu geri çekti.

Habervitrini14042 Görüntüleme
Bakan Tekin: Önümüzdeki yıl bütün öğretim kademelerinde Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'ne geçmiş olacağız
Gündem
#Spor#haber#Kültür Sanat

Bakan Tekin: Önümüzdeki yıl bütün öğretim kademelerinde Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'ne geçmiş olacağız

Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) tarafından 8 Eylül'de açıklanan PISA 2025 sonuçlarını değerlendiren Tekin, "Bu başarıyı 1-2 yıl gibi periyotlarda yapılan çalışmalarla sınırlandırmak irrasyonel bir yaklaşım." dedi.

Habervitrini11007 Görüntüleme