Gündem
  • 30.6.2007 16:34

BARIŞ AKARSU'NUN YAŞAMASI MUCİZEYE BAĞLI

“Yalancı Yarim” adlı dizinin çekimleri için bulunduğu Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında yaralanan ve Özel Bodrum Hastanesinde tedavisi devam eden Barış Akarsu'nun sağlık durumuyla ilgili açıklama yapıldı.

Akarsu'nun yakınlarından Metin Sözüçetin'un okuduğu açıklamada, hastanın solunum cihazına bağlı olarak yoğun bakımda tutulduğu bildirildi.

Akarsu'nun beyninde ödem oluştuğunu belirten Sözüçetin, şunları kaydetti:

“Akarsu'nun kafatasında ve köprücük kemiğinde kırık var. Beyinde meydana gelen ödem ve eziklik tedavi ediliyor. Damarlar ödemden dolayı sıkışmış durumda. Ödemi yenmek için uygulanan ilaç tedavisi başarılı olamıyor. Tomografi sonucuna göre dün geceye göre ödemde artma var.”

Öte yandan, Akarsu'nun çok sayıda hayranı, hastane önünde bekliyor. Akarsu'nun yakınları ile bir basın mensubu arasında tartışma yaşandı. Sinema sanatçısı Bülent Kayabaş, hastaneye gelerek Akarsu'nun sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Kazada yaşamını yitiren Zeynep Koçak (20) ve Nalan Kahraman'ın (37) şarkıcı Akarsu ile doğum gününü kutlamaya gittikleri öğrenildi.

KAZA NASIL OLMUŞTU!

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, şarkıcı Barış Akarsu, arkadaşları tarafından kendi adına düzenlenen doğum günü partisine giderken, trafik kazası geçirdi.

Otomobilde bulunan arkadaşları 24 yaşındaki Zeynep Koçak ve 37 yaşındaki Nalan Kahraman, kaza sonucu hayatını kaybederken şarkıcı Akarsu ağır yaralandı. Özel Bodrum Hastanesi'ne kaldırılan Akarsu, beyin ameliyatına alındı.

Kaza, bu akşam saat 22.00 sıralarında, Bodrum'un Göltürkbükü beldesinde meydana geldi. Arkadaşları, Zeynep Kocak ve Nalan Kahraman ile eğlenen Barış Akarsu, ardından kullandığı 48 UK 556 plakalı özel otomobiliyle, beş yıldızlı Kervansaray Otel'de, kendi adına düzenlenen bir doğum günü partisine katılmak üzere giderken, Torba kavşağına geldiğinde, aniden anayola çıktı. İzmir'den Bodrum yönüne giden 38 yaşındaki Halil İbrahim Çetin'in kullandığı 34 AT 9921 plakalı meşrubat dolubir kamyonun altına girdi.

Yaklaşık 30 metre sürüklenen otomobil, hurda yığınına döndü. Otomobilde bulunan Zeynep Koçak, kaldırıldığı Bodrum Devlet Hastanesi'nde, Nalan Kahraman ise olay yerinde hayatını kaybetti. Özel Bodrum Hastanesi'ne kaldırılan Akarsu'nun ise beyin kanaması geçirdiği ve iki beyin cerrahının müdahalesinin ardından hemen ameliyata alındığı belirtildi.

DOĞUM GÜNÜ PARTİSİNE GİDİYORLARDI
Son aylarda ‘Yalancı Yarim’ tv dizisiyle hızlı bir çıkış yaparak popülerliğini arttıran ve otelde arkadaşları tarafından doğum günü partisine giderken kaza yapan şarkıcı Barış Akarsu'nun, kaza haberini alan arkadaşları sinir krizi geçirdi. Özel Bodrum Hastanesi'ne gelen arkadaşları hastane ilgililerinden bilgi almaya çalıştı.
Akarsu'nun hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

BARIŞ AKARSU'NUN YAŞAMASI MUCİZEYE BAĞLI
Özel Bodrum Hastanesi Başhekimi Operatör Doktar Abdullah Servet, şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu'nun durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Başhekim Servet, sanatçının ambulans ile hastaneye getirildiğinde kalbinin durduğunu ancak yapılan kalp masajı ile yeniden yaşama döndürüldğünü belirtti. Solunum cihazına bağlı olarak yaşamını sürdüren Akarsu'nun kafatası ve vücudunun çeşitli yerlerinde çok sayıda kırık ve çatlakların bulunduğu bildiren Başhekim Servet, buna bağlı olarak beyinde kanama ve hasarların mevcut olduğunu söyledi. Başhemim Abdullah Servet, “Çok geniş kapsamlı bir beyin ameliyatına alınmadan önce tıbbi olarak müdehalemizi yapacağız. Hayati tehlikeyi atlatamadı, yaşaması mücizelere bağlı” diye konuştu.

Akarsu'nun kaza yaptığı duyan hayranları Özel Bodrum Hastanesi'ne akın etti.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:46

İLGİLİ HABERLER