Asayiş
  • 30.7.2020 21:19

Barışmayan karısını ifaz etti

Büyükçekmece'de öfkeli koca, barışma teklifini reddeden eşini ağaçlık alanda silahla vurarak öldürdü. Eşini öldüren şahıs kayıplara karıştı.

Olay, dün akşam 23.00 sıralarında Büyükçekmece Çakmaklı Mahallesi Mihrimah Sokak'ta bulunan ağaçlık alanda meydana geldi. Bir süredir ayrı yaşayan iki çocuk sahibi Derya A. (33) ve Sami A. (33) çifti, gece Büyükçekmece Çakmaklı Mahallesi'nde buluştu. Barışma teklifine “hayır” cevabı alan Sami A, birden çılgına döndü. Eşini ağaçlık alana sürükleyen öfkeli koca, tabancayla vurdu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri 33 yaşındaki kadının hayatını kaybettiğini belirlerken, polisin, kaçan saldırganı yakalamak için başlattığı çalışma sürüyor.

Büyükçekmece'de dehşet

"ÇOCUKLARI İÇİN GİTTİ ÖLÜM HABERİ GELDİ "

Genç kadının annesi Müşerref Akın ise "15 senedir bu derdi çekiyoruz. Çocuklarımı tehdit ediyordu. Perişan olduk. Çocukların hatırı için 'gideyim' dedi. Giydirdim güzelce eline verdim. Çocukları için gitti ölüm haberi geldi. 'Bir defa çocuklarıma sarılayım' dedi. 'Bir gece çocuklarımın yanında kalayım o bana yeter' dedi" diye konuştu .

Son dakika! Büçükçekmece'de kadın cinayeti: Barışalım diye götürdü; başından vurarak öldürdü

Polis kaçan saldırganın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Güncellenme Tarihi : 30.7.2020 21:34

İLGİLİ HABERLER