Asayiş
  • 19.9.2013 15:54

Barışmayı kabul etmeyen eşi ve babasını yakacaktı!

S.Ö.'nün üç aydır ayrı yaşadığı eşinin barışma teklifini kabul etmemesi üzerine öfkelendiği ve eşiyle babasının yaşadığı evi ateşe vermeye hazırlandığı ortaya çıktı.

Olay, Aydın- Muğla karayolu Otoban Kavşağı yakınlarında bugün 12.30 sıralarında meydana geldi. Bölgede devriye görevi yapan Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, yol kenarında park halinde gördükleri 34 VV 9066 plakalı otomobilin çalıntı olabileceğinden şüphelendi. Otomobile yaklaşan polis, yakındaki ağaçların arasında bir kişinin molotof kokteyli hazırladığını farketti. Polis, yakalanan kişinin S.Ö. olduğunu ve İstanbul'dan Aydın'a geldiğini belirledi. S.Ö.'nün üst aramasında, ruhsatsız bir tabanca, otomobilinde de bir bıçak ele geçirildi.

TERÖR BAĞLANTISI YOK

Molotof kokteyli nedeniyle terör bağlantısından şüphelenen polis, söz konusu yere Olay Yeri İnceleme ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerini çağırdı. Buradaki incelemede, konunun terörle bağlantısının olmadığı anlaşıldı.

EŞİYLE BABASINI YAKACAKMIŞ

İfadesine başvurulan S.Ö.'nün, İstanbul'da yaşadığı ve kabzımallık yaptığı, üç ay önce üç çocuğunu da alarak babası A.P.'nin, Aydın'ın Osman Yozgatlı Mahallesi'ndeki evine yerleşen eşi D.Ö. ile barışmak için geçen salı kente geldiğini söylediği belirtildi. Eşinin barışma teklifini kabul etmemesi üzerine öfkelenen S.Ö.'nün, plan yapıp hazırladığı molotof kokteyliyle kayınpederinin evini ateşe vermek istediği öğrenildi. S.Ö.'nün işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:54

İLGİLİ HABERLER