Asayiş
  • 12.5.2012 01:00

Barlar sokağında silahlar konuştu!..

Çorlu`da birahaneler sokağı olarak anılan ve çok sayıda içkili restoranın bulunduğu Menekşe Sokak üzerinde iki mekan işletmecisi arasında kavga çıktı.

Edinilen bilgilere göre, Çorlu`da meydana gelen ve silahların da ateşlendiği kavga birahaneler sokağı olarak anılan Menekşe Sokak üzerinde meydana geldi. Sokak üzerinde yer alan ve sokak ile aynı taşıyan Menekşe Restoranın işletmecileri ile Şehzade adlı restoranın işletmecileri arasında iddialara göre müşteri meselesi nedeniyle başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Güpegündüz, sokak ortasında cereyan eden kavgada tarafların silahlarını da ateşlemesi çevre sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.
Mekan işletmecilerinden A.K. ve T.B arasında başlayan ve kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmaya tarafların yakınları da karışınca kavga bir anda büyüdü. Çok sayıda resmi ve sivil polis ekibinin müdahale ettiği olayda, polis ekipleri olaya karıştığı öne sürülen şahısları gözaltına aldı. Polisler, silah çekerek ateş ettiği iddia edilen bir şahsı sokak üzerinde yere yatırarak kelepçeledi. Diğer şahısları da tek tek etkisiz hale getiren polisler şahısları ekip otolarına bindirdi.
Polis otosuna bindirilen ve kavga sırasında yüzüne aldığı darbe ile yaralandığı belirlenen bir kişi için ise olay yerine ambulans çağırıldı. İlk müdahalesi polis ekiplerince yapılan C.B. adlı kişi daha sonra ambulansa alınarak Çorlu Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.
Atılan kurşunlardan birinin bir iş yerinin diğerinin de park halinde bulunan bir otomobilin camına isabet ettiğini tespit ettiğini belirleyen polis ekipleri sokak üzerinde boş kovan aradı.
Menekşe Sokağı her iki yönden araç ve yaya trafiğine kapatan polis ekipleri sokak üzerinde uzun süre inceleme yaptı. Ali K., Turan B., Bekir B., Yaşar B. adlı kişileri göz atına alan polis ekipleri olayla ilgili olarak inceleme başlattı.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 18:04

İLGİLİ HABERLER