Spor
  • 31.8.2011 04:18

BAROS GİDİYOR GYAN GELİYOR!..

Zenit'in Baros çılgınlığı
Galatasaray'ın Çek golcüsünü ısrarla isteyen Rus kulübü Sarı-Kırmızılı yönetime bu kez 7.5 milyon Euro önerdi. Zenit bu hafta Baros için masaya oturmayı planlıyor.
GALATASARAY ZENIT'İN MİLAN BAROS AŞKI BİTMİYOR...
Kısa bir süre önce Çek golcü için Galatasaray'la bir görüşme yapan ancak olumsuz cevap alan Rus kulübü yeniden Sarı-Kırmızılı kulübün kapısını çalmaya hazırlanıyor.

YENİDEN HAREKETE GEÇTİLER
Zenit kısa bir süre önce Baros için 6 milyon Euro'luk bir teklif sunmuş ancak olumsuz yanıt almıştı. Galatasaray'ın satmıyoruz açıklamasının ardından bekle gör politikası uygulamaya çalışan Rus kulübü Sarı-Kırmızılı yönetimin transfer hamleleri karşısında yeniden harekete geçme kararı aldı. Zenit Teknik Direktörü Spalletti'nin ısrarla istediği Milan Baros için daha önce teklif edilen 6 milyon Euro'luk rakamı Rus kulübü 7.5 milyon Euro'ya çıkardı.

SON KARARI TERİM VERECEK
Galatasaray Yönetimi'nin Milan Baros'un satışına bu kez sıcak baktığı öğrenildi. Ancak bu konuda son kararı Teknik Direktör Fatih Terim'in vermesi bekleniyor. Daha önce Milan Baros'un satılmasını istemeyen tecrübeli teknik direktörün bu kez nasıl bir karar vereceği merakla bekleniyor. Bu arada Zenit Yönetimi'nin bu hafta içinde İstanbul'a gelerek Milan Baros'u resmen istemeyi planladığı öne sürüldü.

İstanbul'da Galatasaray'la Muntari transferi için görüşme yapan Frank Schreier forvet icin de Asamoah Gyan'ı teklif ettiği iddia ediliyor..

BONSERVİSİ ÇOK UYGUN
Gyan için istenen bonservis bedelinin 8 mil € civarında olduğu iddia ediliyor.. Gecen sene Rennes'den Sunderland'e 15 Milyon euro karşılığında transfer olmuştu.

BAROS GİDECEK GYAN GELECEK
Kulislerde dolaşan iddialara göre Milan Baros'un Zenit'e transferinin gerçekleşmesi durumunda Sarı-Kırmızlıların Asamoah Gyan'ı renklerine bağlayabilirTAKVİM

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 14:26

İLGİLİ HABERLER