Spor
  • 7.6.2014 22:29

Baş belası Dany

Cimbom, 5+3 kuralı nedeniyle yabancı kontenjanını azaltmaya çalışıyor. Ancak gönderilecekler listesinin ilk sırasındaki Dany nereye teklif ettiyse kapı kapandı.

İki yıl önce Gaziantepspor'a 3.3 milyon euro ödenerek 4 senelik sözleşme imzalanan Dany Nounkeu, devre arasında Beşiktaş’a kiralanmıştı. Kamerunlu oyuncunun parasını alamadığı gerekçesiyle idmana çıkmaması sonrası Başkanı Fikret Orman, bu transferden pişmanlık duyduğunu itiraf etmişti.
UEFA'dan Galatasaray'a büyük jest

Habertürk'ten Erhan Telli'nin haberine göre; Dany’ye kulüp arayan Galatasaray, bir taşla iki kuş vurmak amacıyla Mevlüt Erdinç, Gökhan Töre ve Olcan Adın için para artı Kamerunlu oyuncuyu teklif etti. St.Etienne, Mevlüt için 2 milyon euro+Dany önerisine “Dany olmaz, Chedjou’yu isteriz” cevabını verdi. Sarı-kırmızılılar ise "Chedjou’yu Lille’den 6.3 milyon Euro’ya aldık. Bir de üstüne para mı ödeyeceğiz" diyerek bu isteği geri çevirdi.

Gökhan Töre için Rubin Kazan ile masaya oturan Cimbom, Dany’i bu kez de Ruslar’a takasta önerdi. Ancak gelen yanıt yine olumsuz oldu.

Son olarak Olcan Adın’ın transferi için Trabzonspor'un kapısını çalan Galatasaray, Dany artı 2 milyon euro teklifinde bulundu. İki oyuncunun menajerinin de Fazıl Özdemir olması yönetimi umutlandırdı. Fakat bordo-mavili kulüpten de "Dany’yi istemiyoruz. Olcan’ı ancak 6 milyon euroya satarız" cevabı geldi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:23

İLGİLİ HABERLER