Spor
  • 8.8.2022 21:25

Başakşehir - Kasımpaşa maç sonucu: 4-0

Süper Lig'in ilk haftasında geçtiğimiz sezonun iki flaş takımı karşı karşıya geldi. Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir sahasında Sami Uğur'un yönettiği Kasımpaşa'yı ağırladı. Mücadeleyi ev sahibi ekip 4-0'lık skorla kazandı ve yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmış oldu.

Maçtan dakikalar

10. dakikada Ben Ouannes’in pasında ceza sahası dışı sol çaprazında topla buluşan Eyyseric, rakibinden sıyrılıp çaprazdan çok sert vurdu, savunmaya çarpan top az farkla üstten kornere gitti.

GOL | Mücadelenin 22. dakikasında Danijel Aleksic sahneye çıktı ve Başakşehir'i 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Volkan Babacan’ın uzun pasında ceza sahasına giren ve sağdan son çizgiye inen Patryk Szysz, kale sahası önüne hareketlenen Aleksic’e bıraktı. Bu futbolcu düzgün bir vuruşla takımını öne geçirdi.

GOL | Maçın 38. dakikasında Başakşehir farkı 2'ye çıkardı. Bu kez golü atan isim Patryk Szysz oldu. Mounir ceza sahası çaprazından sol ayağıyla yakın köşeye doğru yaptığı vuruş yan direkten döndü. Dönen top Eysseric'e çarparak altıpasın sağına düştü. Patryk Szysz bekletmeden sağ ayağıyla yakın köşeye doğru düzgün bir vuruş yaparak meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

45+2. dakikada sol kanatta topla buluşa Ben Ouannes, sağdan bindiren Hajradinovic'e ortaladı. Bu futbolcunun gelişine vuruşunda top az farkla üstten dışarı gitti.

GOL | Başakşehir 74. dakikada Chouiar golüyle skoru 3-0'a getirdi.

GOL | Başakşehir penaltı kazandı. 77. dakikada topun başına geçen Deniz Türüç skoru 4-0'a getirdi.

Karşılaşmanın son düdüğü çaldı ve ev sahibi Başakşehir sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Başakşehir - Kasımpaşa 11'ler

Başakşehir: Volkan Babacan, Caicara, Duarte, Epureanu, Lima, Ndayishimiye, Mahmut, Serdar Gürler, Aleksic, Chouiar, Szysz.

Kasımpaşa: Ertuğrul, Hadergjonaj, Bruma, Recep, Petretta, Aytaç, Eysseric, Hajradinovic, Fall, Mortadha, Bahoken.

Güncellenme Tarihi : 8.8.2022 21:28

İLGİLİ HABERLER