Gündem
  • 17.2.2006 03:15

BAŞARISIZLIĞIN FATURASI SEVGİLİYE!..

Şarkıcı Yıldız Kaplan, son albümü için binlerce YTL para harcayan Celal Kopuz'dan 'işlerine köstek olduğu' gerekçesiyle ayrıldı.

Bir dönem ekranların 'seksi şempanze'si olarak tanınan şarkıcı Yıldız Kaplan, işlerinin yolunda gitmemesinden sorumlu tuttuğu sevgilisi ile yolunu ayırdı. Oysa; sevgilisi Celal Kopuz, Kaplan'ın son albümü 'Işıl Işıl'a 100 bin YTL'ye yakın para harcamış, ayrıca bu albüm için çekilen iki klip için de kesenin ağzını açmıştı. Harcanan büyük paralara rağmen yeterli patlamayı yapamayan Yıldız Kaplan, başarısızlığın faturasını sevgilisine kesti.

KAPANDI, TEKLİFLER AZALDI

Dört yıl öncesine kadar giyindiği cüretkar kıyafetlerle, çektirdiği cüretkar fotoğraflarla seksi kimliğini ön plana çıkaran Yıldız Kaplan; Celal Kopuz'la beraberliğinin ardından iyice kapandı. İddialara göre; kliplerinde, sahnede ve fotoğraf çekimlerinde kapalı kıyafetler giymeye başlayan Yıldız Kaplan'a yapılan konser ve özel program teklifleri de bıçak gibi kesildi.

'IŞIL IŞIL' İLGİ GÖRMEDİ

Yıldız Kaplan'ın kariyeri ile sevgilisi arasında seçim yapmasında en önemli etken; son albümü 'Işıl Işıl'ın beklenen ilgiyi görmemesi oldu. Birçok şarkıcının tek bir beste almak için peşinde koştuğu Şehrazat'ın desteğine rağmen Kaplan, beklenen patlamayı gerçekleştiremedi. 'Cüretkarlık' yasağı ise Celal Kopuz'un bu ilişkideki sonu oldu.

'Şehrazat şarkılarıyla dolu 'Işıl Işıl' albümü için hiçkonser teklifi almadığı söylenen Yıldız Kaplan'a ayrıldığısevgilisi Celal Kopuz tarafından gece kulübü ve bar programı yasağı da getirilmişti. Kaplan, Kopuz'la birlikte olduğu süreçte kendinegüvenini kaybettiğini belirterek şu açıklamaları yaptı:

'ARTIK DAHA RAHAT OLACAĞIM'

"Neredeyse telefonumu bile kendisi şarja takıyordu.Ben hiçbir iş yapmıyordum. Özgüvenimi kaybetmem işlerime sekte vurmaya başladı. Celal Bey'den önce daha cüretkar kıyafetler giyiyor, cüretkar fotoğraflar çektiriyordum. Ayrıca ben kendimi bir sevgilim olduğu için rahat hissetmiyordum. Şimdi daha rahat olacağım ama yine de belli bir çizginin ötesine geçmeyeceğim."

/MEHMET ÇALIŞKAN - SABAH

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 09:59

İLGİLİ HABERLER