Gündem
  • 23.9.2015 21:26

Başbakan Davutoğlu'ndan o gazeteye sert tepki

AK Parti'de bayramlaşma programı kapsamında Başbakan Davutoğlu, Konya'da açıklamalarda bulundu

Konuşmadan satırbaşları;

-Puslu havalarda saldırıya geçen çakallar gibi bir grup ülkemize saldırdı. Kardeşi kardeşe düşürmek isteyenlere dersini verdik, vermeye devam edeceğiz. Huzur ve demokrasi operasyonunda ne kadar kararlı olduğumuzu herkes gördü.

-Türkiye'de silahlar bırakılana, güvenlik güçleri dışında silahlı unsur kalmayana kadar mücadelemiz devam edecek.

-Silahların karşısındaki en büyük gönüllerin birlikteliğidir. Bütün bu patlayıcıların, mermilerin karşısındaki en büyük kuvvet, gönüllerimizdeki muhabbet duygusudur.

SÖZCÜ'YE SERT TEPKİ

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bir gazetenin attığı manşete sert tepki göstererek, 'Çok satan gazetenin manşetini belki gördünüz. Yıllarca memleketimiz için çalışan kürtleri göstererek bunlar mı milli dedi? Onlar hepimizden daha millidir' dedi.

Çok satan gazetenin manşetini belki gördünüz. Yıllarca memleketimiz için çalışan kürtleri göstererek bunlar mı milli dedi? Onlar hepimizden daha millidir.

Aynı gazete Ermeni milletvekili adayımız için de aynı soruyu soruyor. Milli olmak, kanla değil, genetikle değil, zihniyetle olur, bu topraklara bağlı olup, olmamakla olur. 

Kim 78 milyonu bölmeye çalışırsa onların karşısında kaya gibi duracağız. Çetin yollardan geçiyoruz.

İstediler ki 7 Haziran seçimleri sonrası Türkiye içine kapansın. Bilmezler ki bizim yüreğimiz 40 paredir. 

Biz bu yola makam ve mevki için değil yeni bir dünya düzeni için çıktık.

'BİSMİLLAH' TEPKİSİ

"Haydi Bismillah"tan rahatsız olanlar var. Bir CHP vekili bizim şarkımızdan rahatsız olmuş ve YSK'ya başvurmuş. Ne yazıkki bu karar bugün çıktı. "Bismillah" demeden biz bir adım atar mıyız? Sanki bir şarkıda "Bismillah" kelimesi geçti diye o şarkı yasaklanıyorsa, bu bizim gönlümüzdeki "Bismillah"ı söylemeye engel olur mu? İşte söylüyorum "Haydi Bismillah".

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 18:15

İLGİLİ HABERLER