Gündem
  • 12.1.2014 14:27

Başbakan Erdoğan AK Parti‘nin oy oranını açıkladı

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Yüzde 34'le yola çıktık, o zaman 16 aylık bir partiydik. Geldiğimiz nokta yüzde 50." dedi.

Şu anda da bütün kamuoyu araştırmalarında yine bu çevrede bu olay görünüyor. Bugün yine bir kamuoyu araştırması, gazetelerde gördüm, yine bu çerçevede. Öyle bir durum söz konusu ki; belediye başkan adaylarımızda da isabette bir sıkıntı olmazsa, bu seçimlerden 30 büyükşehirde ve bunun dışında 51 diğer iller olmak üzere, başarılı bir şekilde inşallah çıkacağız" dedi.

Vatandaşların kendisine sevgi gösterisinde bulunduğunun hatırlatılması üzerine Erdoğan, şunları söyledi:

"Ben vatandaşlarımı çok seviyorum. Vatandaşlarım da bugüne kadar hiçbir zaman bu sevgimizi karşılıksız bırakmadı. Bildiğiniz gibi yüzde 34'le yola çıktık, o zaman 16 aylık bir partiydik. Geldiğimiz nokta yüzde 50. Şu anda da bütün kamuoyu araştırmalarında yine bu çevrede bu olay görünüyor. Bugün yine bir kamuoyu araştırması gazetelerde gördüm, yine bu çerçevede. Öyle bir durum söz konusu ki; belediye başkan adaylarımızda da isabette bir sıkıntı olmazsa, bu seçimlerden 30 büyükşehirde ve bunun dışında 51 diğer iller olmak üzere başarılı bir şekilde inşallah çıkacağız."
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:33

İLGİLİ HABERLER