Gündem
  • 27.10.2008 14:15

BAŞBAKAN ERDOĞAN'DAN YENİ SLOGAN

DEVLET ARIK
ANKARA  - 'Bir ve beraberiz, 70 milyon kardeşiz' sloganını da kullanmaya başlayan Erdoğan, tüm yurt gezilerinde bu sloganla birlik ve beraberlik vurgusu yapacak.
AK Parti, son dönemde artan terör olayları ve DTP mitinglerinde yaşanan gerilimin ardından halka 'birlik ve beraberlik' mesajını vermek için yeni sloganlar belirledi. Başbakan Erdoğan, yerel seçimler öncesinde gittiği her yerde seslendirdiği 'Tek vatan, tek bayrak, tek millet' sloganına yeni bir slogan daha ekledi. Erdoğan, birlik ve beraberlik vurgusunu artık 'Bir ve beraberiz, 70 milyon kardeşiz' sloganıyla perçinleştirecek.
AK Parti bu amaçla bazı internet sitelerine 'Bir ve beraberiz, 70 milyon kardeşiz' sloganının yer aldığı reklam verdi. AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı slogan, kırmızı zemin üzerine kullanıldı. Reklamda Türk bayrağına ve Başbakan Erdoğan'ın resmine de yer verildi.
AK Parti, yarın çıkacak aylık Türkiye Bülteni dergisinin kapağına da aynı sloganı yerleştirdi. Derginin bu ay kapağında Başbakan Erdoğan'ın ağzından 'Bir ve beraberiz, 70 milyon kardeşiz' sloganınıyla çıkacak.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:56

İLGİLİ HABERLER