Gündem
  • 31.8.2016 12:19

Başbakan Kılıçdaroğlu ile Feyzioğlu'na çağrı yaptı

Yıldırım: Kılıçdaroğlu ve Feyzioğlu'na bir kez daha davet çağrısında bulunuyorum

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından, kendi deyimiyle, Türkiye'nin yaşadığı ‘olağanüstü şartlar' nedeniyle Külliye'ye yönelik ambargosunu bir kerelik kaldırmış, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetiyle, MHP ve AK Parti genel başkanlarıyla birlikte Külliye'deki toplantıya katılmıştı. Bu toplantıdan hemen sonra Külliye'den bir davet daha geldi. Kılıçdaroğlu, bu davete olumsuz yanıt verdi.

Bugün Keçiören Metrosu'nun açılışını yapan Yıldırım, bu konuyla ilgili bir açıklama yaptı;

"BU KISA SÜREDE NE DEĞİŞTİ"

"Bir süre önce Sayın Kılıçdaroğlu ve Barolar Birliği Başkanı oraya yabancı değil, gittiler ama ne değişti de vazgeçtiler anlamakta zorlanıyoruz.

Biz 15 Temmuz ve 7 Ağustos ruhunun yaşatılması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Ben bir kez daha Sayın Kılıçdaroğlu'na ve Barolar Birliği Başkanı'na bir kez daha davette bulunuyorum. Beştepe'de yapılacak bir toplantının bir otelde yapılmasını tercih etmek herhalde bu ülkenin gücünü göstermiyor. Nitekim MHP Genel Başkanı da genel çağrı yaptı, Sayın Kılıçdaroğlu'na da çağrıda bulundu. Beştepe milletin yeridir."

Güncellenme Tarihi : 31.8.2016 12:20

İLGİLİ HABERLER