Gündem
  • 21.9.2013 14:59

Başbakan kritik tarihi açıkladı!..

Malatya'da sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine hitap eden Erdoğan, demokratikleşme paketini 30 Eylül Pazartesi günü açıklayacağını söyledi.
 

"Anayasa çalışmalarında iş ağır gidiyor" diyen Erdoğan, "Kaç kere süre verildi, iş bitmedi" şeklinde konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

"Alevi kardeşlerimizin hissiyatı istismar edilerek çok çirkin tahrikler yapılmak isteniyor. CHP'nin bazı milletvekilleri ve Genel Başkanı Alevi vatandaşlarımızı tahrik etmek için bayat bir senaryoyu hayata geçirmek istiyor. Malatyalı kardeşlerimin dikkatli olmasını istiyorum. Bu milletvekilleri ateşle oynuyor. Terör örgütüyle iç içeler.

Reyhanlı saldırısını yapanlarla CHP'yi Suriye'ye götürenlerin aynı kişiler olduğunu belgelerle ispatladık.

ROKETATARLI SALDIRI
Polis evine roketatarlı saldırı gerçekleşti. AK Parti Genel Merkezi'ne saldırı düzenleyen aynı eli kanlı örgüt ve kişi polisevine de saldırdı. Taksim'de CHP ile bu örgüt kol kola eylem yaptı. ODTÜ'de eylem yaptılar. CHP milletvekilleri hassasiyetleri kaşımaya devam ediyor. Bu kanlı örgütlerle el ele kol kola geziyorlar. Milletvekili sıfatını unutup eline taş alacak kadar gözünü kan bürüyenler var. Milletvekili eline taş alır mı? Polise atar mı?

CHP'YE ELEŞTİRİ
CHP'nin Genel Başkanı barışın ne olduğunu biliyorsa bunu gitsin yakın arkadaşı Esed'e anlatsın. CHP'nin Genel Başkanı barış kavramını birdenbire hatırladı. Suriye'de 100 bin kişi ölürken CHP'nin Genel Başkanı barışı ağzına almıyordu, tam tersine Esad'la fotoğraf çektirip geldiler. Reyhanlı katilini kendine rehber edinenlerden barış havarisi olmaz.

CHP Genel Başkanı'na Dersim'i hatırlattığımızda kendisi bize şunu söyledi: 'Bırak tarihi, bugüne gel.' Şimdi kendisi Haçlı seferlerinden bugüne gelemez oldu. Çanakkale'de bize saldıran Haçlı zihniyet değil miydi? Bunlar ne dediklerinin ne yaptıklarının farkında değiller ya.

SINIRDA DÜŞÜRÜLEN HELİKOPTER
Kimse bize çirkin benzetmeler yapmasın. Bizim kimsenin topraklarında gözümüz yoktur. Kimsenin endişesi olmasın, biz bu oyunu bozuyoruz.

Dün akşam olan olayda da sağolsunlar hemen buldular, neticesinde bir tanesini -ki o bizim partimize de saldırandı- onu öldürdüler, diğeri ağır yaralı olarak Gazi'de yatıyor. Bu tür şeylere tevessül edenler karşılığını alacak. Eğer almıyorsa bu bir aczin ifadesidir.

Helikopter düşürüldü, CHP Genel Başkanı 'Başbakan gaz alıyor' diyor. Bu ifade kuıllanır mı ya? Bizim sınırlarımızı sen 2 km geçecekesin, uyarılara rağmen ihlali devam ettireceksin. Eee? Türkiye'nin Fantom'ları da seni turist gibi izleyecek. Sen o şansı kaybettin, 110 bin insanı katlettin. O insanlar bizim kardeşimiz."   (Ntvmsnbc)
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:51

İLGİLİ HABERLER