Asayiş
  • 20.6.2014 02:25

'Başbakan'a Paris Hilton’un cipi feda olsun'

Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) tarafından Avusturya’nın başkenti Viyana’da organize edilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Avusturya’da ve çevre ülkelerde yaşayan Türk vatandaşlarıyla buluşmasında renkli görüntüler yaşandı. Daha önce dünyaca ünlü sosyetik güzel Paris Hilton’un sahibi olduğu ve bir Türk işadamı tarafından satın alınarak her yerine Başbakan Erdoğan’ın posterleri ile isminin yanı sıra özellikle “Dik Dur Eğilme Bu Millet Seninle” ve çeşitli destek veren sloganların yazıldığı 2 milyon euro değerindeki Hummer cipe büyük ilgi gösterildi. Avusturya’nın Tirol bölgesinde yaşayan Türk işadamı Ali Korkmaz, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, Başbakan Erdoğan’a destek vermek için 2 milyon euro değerindeki Hummer cipi süslediklerini, yarından itibaren bu cipi açık arttırmaya koyarak, cipin satışından elde edilen parayı Türkiye’de devletin yardım kuruluşlarından birisine hibe edeceklerini söyledi. Korkmaz, cipin daha önceki sahibinin ünlü sosyetik güzel Paris Hilton olduğunu, kendilerinin bu cipi daha sonradan satın aldıklarını kaydetti.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan posterleriyle donatılan Hummer cipinin oldukça büyük ilgi gördüğünü belirten Korkmaz, Başbakanı dinlemeye gelen Türk vatandaşlarının ciple fotoğraf çektirmesinin kendilerini mutlu ettiğini, Başbakan Erdoğan’ın da hoşuna gideceğini düşündüğünü dile getirdi.

ERDOĞAN SEVGİSİ ALBERT-SCHULZ SALONU’NA SIĞMADI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Avusturya’nın başkenti Viyana’daki konuşmasını dinlemek için gelenlerin sevgisi 7 bin kişinin bulunduğu Albert-Schulz Salonu’na sığmadı.
Başbakan Erdoğan, Viyana’da Türk vatandaşlarına seslendi. Erdoğan’ın konuşmasını dinlemeye gelen binlerce kişiden 7 bini başkentte bulunan Albert-Schulz Salonu’nu doldururken, bir o kadarı salonun dışında toplandı. Başbakan, kendisini izlemek için gelen ancak salonda yer bulamayıp dışarıda kalanları unutmadı. Konuşmasının sonrasında dışarı çıkan Erdoğan, burada bekleyen vatandaşları da selamladı ve kısa bir konuşma yaptı. Vatandaşlar da sevgilerini sloganlar atarak gösterdi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:03

İLGİLİ HABERLER