Asayiş
  • 5.8.2009 00:22

BAŞHEKİM VE HASTANE SAHİBİ ARASINDA ÇATIŞMA!..

İzmir'in Menemen ilçesinde bulunan özel bir hastanenin ortağı İ.Ç. ile hastanenin ortağı ve aynı zamanda da başhekimliğini yürüten A.D. arasında çıkan tartışmada silah kullanıldı.

Başhekimin odasında silahla 3 el ateş edilirken şans eseri yaralanan olmadı. Olayın ardından silahla ateş eden İ.Ç. (45) ve yanındaki bulunan B.G. gözaltına alındı.

Olay, akşam saat 17.00 sıralarında Menemen'de faaliyet gösteren özel bir hastanede meydana geldi.

Hastanenin ortaklarından petrol istasyonu sahibi İ.Ç. ve yeğeni B.G., konuşmak için Başhekim A.D.'nin ikinci katta bulunan odasına girdi. Bir süre sonra Opr. Dr. A.D.'nin odasından kavga sesleri duyulmaya başladı.

Bağırma ve kavga seslerini duyan doktorlar, polise haber vererek başhekimin odasına girmek istedi. Kapının kilitli olduğu anlaşılırken bu sırada odadan 3 el silah sesi duyuldu.

Hastane çalışanları odanın kapısını kırarak açtığında iddiaya göre, İ.Ç.'nin elinde silah olduğunu gördü. Başhekimin odasında, hastane çalışanları ile B.G. arasında boğuşma yaşandı. Bu sırada hastanenin doktorlarından M.D.'nin sol kaşı açıldı.

Kısa süre sonra hastaneye gelen polis, İ.Ç. ve B.G.'yi gözaltına aldı. Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen hastane ortaklarının ifade verdiği öğrenildi.

Olayın alacak verecek meselesinden kaynaklandığı ileri sürülerken polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:56

İLGİLİ HABERLER