Yaşam
  • 11.6.2014 12:40

'Başıma gelenler diğer kızlara ders olsun'

İngiliz model Sophie Birch, Türkiye'de tatil yaparken tanıştığı ve evlilik vaadi ile hamile bırakıldığını; gencin ise evli olduğunu öğrenince yıkıldığını iddia etti.
Güzel model, “Türk erkeklerinin bu konudaki kötü ününü duymuştum, ama kulak asmadım. Diğer genç kızlar da aynı tuzağa düşmesin diye konuşuyorum" dedi.

Daily Mail gazetesi Türkiye'de tatil yaparken Türk barmene aşık olup hamile kaldıktan sonra sevgilisinin evli olduğunu öğrenen genç modelin iddialarını manşetine taşıdı.
Habere göre, 21 yaşındaki Sophie Birch adlı Oldham'lı model 2011 yılında tatil için geldiği Altınkum'da tanıştığı Sabri Taşken (26) adlı barmen gence aşık oldu.
O zaman 19 yaşında olduğunu söyleyen genç model, o tarihten sonra sık sık görüşmeye başladığı Sabri Taşken'in bir süre sonra kendisiyle evlenmek istediğini söyledi.
Sabri'nin evlenme teklifini kabul ettiğini söyleyen Sophie, sevgilisinin bir süre sonra da kendisinden Türk örf ve adetlerine göre davranmasını istediğini belirterek, bundan böyle içki içmemesini ve daha kapalı kıyafetler giymesini istediğini belirtti.
Genç model Sabri'nin bütün taleplerini kabul ettiğini ve hatta modelliği bırakıp bir markette kasiyerlik yapmaya başladığını ifade ederek, sevgilisinin son olarak geçen yılın Mayıs ayında çocuk istediğini kaydetti.
Sophie Birch geçen yıl hamile kalmasına rağmen birkaç ay sonra çocuğu düşürdüğünü iddia etti.
Başına gelenleri Türkiye'de tatil yapan diğer İngiliz kızlarına ders olsun diye anlattığını söyleyen Sophie, birkaç ay önce Sabri'nin değişmeye başladığını ve kendisine ikisi için bir gelecek olmadığını söylemeye başladığını ileri sürdü.
Genç İngiliz kız, bunun üzerine Sabri'nin çevresinde araştırma yapmaya başlayınca korkunç gerçeği yani Sabri'nin evli olduğunu öğrendiğini söyledi.
Sophie Birch, başından geçenleri özellikle anlattığını belirterek, "Aslında Türk erkeklerinin bu konudaki kötü ününü duymuştum, ancak Sabri'yi tanıyınca buna ihtimal vermemiştim. Başıma gelenlerin başka genç kızlara da ders olması için anlatıyorum" dedi.

 

DHA DIŞ
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:17

İLGİLİ HABERLER