Gündem
  • 25.2.2020 20:37

Basın toplantısında sürekli terleyen Bakan koronavirüsden karantinaya alındı

Dün kamera önünde ter döküyordu! Bugün corona virüsten karantinaya alındı...

Corona virüs salgını dünyayı tehdit etmeye devam ediyor. Bugün gelen son dakika gelişmeleri ise gerçek anlamda tehdidin boyutunun her geçen gün ne kadar daha büyüdüğünü gözler önüne serer cinsten.

İran'dan peşi sıra kötü haberler geldi. İran Sağlık Bakan Yardımcısı da paylaştığı bir video ile virüse yakalandığını duyurdu. Bakan Yardımcısı dün kamera karşısında terlerken virüsün kontrol altına alınmaya başlandığı ifadelerini kullanmıştı. Yetkililer İranlılara evlerinden çıkmama uyarısında bulundu. Virüs bugün ilk kez Hırvatistan ve İspanya'da da görüldü. İşte virüsle ilgili bilmeniz gereken en önemli, en sıcak gelişmeler...

Dünyayı sarsan corona virüs (Covid-19) salgını hızını kesmeden yayılmaya devam ediyor.Corona virüsün sıfır noktası Wuhan'dan dünya ülkelerine yayıldığı biliniyor. Virüse karşı şu ana kadar hiçbir panzehir geliştirilemedi.

İRAN SAĞLIK BAKAN YARDIMCISI DA VİRÜSE YAKALANDI

 

 

Ancak Harirchi'nin dün düzenlenen basın toplantısındaki görüntüsü sosyal medyada paylaşım rekoru kırıyor. Harirci bu basın toplantısında İran hükümetinin virüsü kontrol altına almaya başladığı ifadelerini kullanıyordu.

 

 

Harirchi'nin kameralar önünde ter döktüğü ve sürekli olarak terini, burnunu sildiği kameraya yansıyor. Bugün ise Harirchi paylaştığı video ile virüse yakalandığını ve karantinaya alındığını duyurdu.

Güncellenme Tarihi : 25.2.2020 20:47

İLGİLİ HABERLER