Asayiş
  • 21.10.2008 00:26

BAŞINDAN VURULAN İŞADAMININ CEBİNDEN ÇIKAN İLGİNÇ NOT

İÇELLİ Süt ve Süt Ürünleri Şirketi'nin ortaklarından Orhan İçelli, İzmir'in Kiraz İlçesi'nde başından tek kurşunla vurulmuş olarak ölü bulundu. “Ölümümden ortaklarım sorumludur” yazılı not bıraktığı belirtilen İçelli'nin ölü ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Olay, bugün saat 17.00 sıralarında Kiraz Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında meydana geldi. Organize Sanayi Bölgesi'nin arkasındaki tarlada, kanlar içinde yerde yatan bir erkek cesedi gören köylüler durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine giden jandarma ekipleri, başından tek kurşunla vurulan kişinin Küçük Menderes Havzası'nın en büyük süt topyacılarından olan İçelli Süt ve Süt Ürünleri Şirketi'nin büyük ortaklarından, evli, iki kız çocuğu babası 46 yaşındaki Orhan İçelli olduğu belirledi. Cesedin yanında, İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde yaşayan İçelli'ye ait olduğu belirlenen bir de ruhsatlı tabanca bulundu. Çevrede araştırma yapan jandarma ekipleri, İçelli'nin 35 Z 9161 plakalı otomobilinin de olay yerinin 600 metre ilerisinde terk edildiğini belirledi. İçelli'nin “Ölümümden ortaklarım sorumludur” yazılı not bıraktığı da öğrenildi.
Jandarmanın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından, İçelli'nin cesedi, otopsi yapılmak üzere Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İçelli'nin intihar ettiği üzerinde durulduğu, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.
İçelli'nin 2006 ve 2007 yıllarında Ödemiş'te iki yıl üst üste vergi rekortmenleri listesinde üçüncü sırada yer aldığı kaydedildi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:10

İLGİLİ HABERLER