Gündem
  • 29.8.2018 11:32

Başkan Erdoğan: Mazlumlar için mücadele veriyoruz

Başkan Erdoğan: Mazlumlar için mücadele ediyoruz

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Erdoğan, "Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşması, bizimle birlikte tüm coğrafyamızın geleceğine yön verecektir. Tarihimizin her döneminde olduğu gibi bugün de kendimizle birlikte umudunu bize bağlamış tüm mazlumlar ve mağdurlar için mücadele ediyoruz" dedi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Erdoğan, dedi. "Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşması, bizimle birlikte tüm coğrafyamızın geleceğine yön verecektir. Tarihimizin her döneminde olduğu gibi bugün de kendimizle birlikte umudunu bize bağlamış tüm mazlumlar ve mağdurlar için mücadele ediyoruz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 30 Ağustos mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Yeni zaferlerin, yeni başarıların eşiğinde bulunduğumuza inanıyorum." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

"30 Ağustos Zaferi, Türk milletinin kararlılığının yeni bir şahlanışa dönüşmesinin adıdır"

Erdoğan, ağustos ayındaki zaferler zincirinin son halkası olan Zafer Bayramı'nın, Türk Milletinin istiklalini ve istikbalini koruma konusundaki kararlılığının sembollerinden biri olarak tarihteki yerini aldığı hatırlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesajında şu ifadelere yer verildi;

"Malazgirt’le başlayan Anadolu’yu kendimize vatan kılma mücadelemizin asla bitmeyeceğini, en zor dönemimizde, 7 düvele karşı verdiğimiz Çanakkale Savaşı ile ilan etmiştik.

30 Ağustos Zaferi, bu kararlılığımızın yeni bir şahlanışa dönüşmesinin adıdır.
Türk Milleti, 15 Temmuz’da, emperyalist heveslere karşı istiklalini ve istikbalini koruma hususundaki azmini bir kez daha dünyaya göstermiştir."

"2023 hedefleri tüm coğrafyanın geleceğine yön verecek"

Tarihin her döneminde olduğu gibi bugün de, umudunu Türkiye'ye bağlamış tüm mazlumlar ve mağdurlar için mücadele edildiğini vurgulayan Erdoğan, Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşmasının tüm coğrafyanın geleceğine yön vereceğini belirtti. "Bu yüce gönüllülük ülkemizin zaafı değil, tam tersine en büyük güç kaynağıdır." dedi.

"Yeni zaferlerin, yeni başarıların eşiğinde bulunduğumuza inanıyorum"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin diğer zaferleri gibi, 30 Ağustos'un da, şartlar ne kadar zor olursa olsun başarıya ulaşma konusunda ülkenin önünde daima açık bir yol bulunduğuna işaret ettiğini söyledi.

Geçilen 16 yılda kat edilen mesafenin, bunun mümkün olduğunu gösterdiğini ifade edildi. "Bugün de yeni zaferlerin, yeni başarıların eşiğinde bulunduğumuza inanıyorum." diyen Erdoğan, Türkiye’ye ve Türk Milletine güvenenlerle birlikte mutlaka bu mücadelenin de kazanılacağını bildirdi.

Kaynak: TRT Haber

Güncellenme Tarihi : 29.8.2018 11:41

İLGİLİ HABERLER