Spor
  • 29.11.2007 20:59

BAŞKAN KAZA GEÇİRDİ KULÜP KİMSESİZ KALDI!..

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Ünyespor'da, antrenör Çağlar Çakır, ''Başkanımızın geçirdiği talihsiz kaza sonrası kulübe sahip çıkan kimse kalmadı'' dedi.
      Çağlar Çakır, kulübün, ekonomik yönden yaşadığı sıkıntılar nedeniyle zor günler geçirdiklerini söyledi.
      Teknik yönden hiçbir sıkıntısı bulunmayan takımda, yaşanan ekonomik sıkıntıların beraberinde birçok olumsuzluğu ön plana çıkardığını ifade eden Çakır, şunları kaydetti:
      ''Bu hafta deplasmanda yapacağımız Kastamonuspor maçı için takımımız teknik olarak hazır, fakat ekonomik olarak büyük bir sıkıntı içindeyiz. Futbolculara şu ana kadar hiçbir şekilde ödeme yapılamamıştır. Başkanımızın geçirdiği talihsiz kaza sonrası kulübe sahip çıkan kimse kalmadı.'' Takım oyuncularıyla yapılan görüşmelerde kulübün ekonomik yönden zor durumda olduğunun belirtildiğini ifade eden Çakır, ''Oyuncularımız, şu ana kadar gösterdikleri fedakarlığı devam ettirme kararı aldıklarını belirttiler. Kulüp başkanı Murat Sözkesen'in özel durumundan dolayı hepsi de kalan maçları Ünyespor'un adına yakışır şekilde tamamlama sözü verdiler. Oyuncuların bu fedakarlığı karşısında şehirden de kulübe sahip çıkma adına aynı fedakarlığı bekliyoruz'' diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 15:26

İLGİLİ HABERLER