Spor
  • 6.10.2020 21:42

Başkan Mustafa Cengiz'den Terim'e çok sert sözler

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz teknik direktörü Fatih Terim'e sert sözlerle yüklendi. Mustafa Cengiz Fatih Terim'i kastederek, "Hocamıza neyi kastettiğini soruyoruz. Hocamızın açıklamaları bize yeterli oluyor" dedi.

Galatasaray'da üst üste alınan kötü sonuçlar kriz yarattı.

Mağlup olunan Kasımpaşa maçınının ardından açıklamalarda bulunan Fatih Terim Fatih Terim, transfer sezonunun kapanmasına 24 saat kaldığını belirterek, konuşmanın yersiz olduğunu söyledi.

Milli maçlar nedeniyle lige verilecek arada yayıncı kuruluşa açıklama yapacağını aktaran Terim, "Transferi konuşacağımıza, nedenlerini, niçinlerini konuşmamız lazım. Bunu da ısrarla söylüyorum. Yarım yarım konuşuyoruz. Bir tane soruya cevap veriyoruz ama derdimizi tam anlatamıyoruz. Ne olduğunu imkan olursa milli takım arasında beIN Sports'taki röportajda konuşmayı düşünüyorum. Ben de bıktım. Herhalde herkes bıkmıştır. Bu konuyla ilgili düşüncelerimi daha önce anlatmıştım. Listeyi hem sezon içinde hem de sezon sonunda paylaşmıştım. Bu konuda fazla bir şey konuşacak halimiz yok. Kimsenin suçu değil. Suçlu benim. Onu da bana yazabilirsiniz. Sorun yok. Büyük ihtimalle o da benim yüzümden olmuştur. Hatta borçlar bile bendendir. Şu anda bunları konuşmak yersiz. 24 saat sonra ne olacağı aşağı yukarı belli. Mevcut kadro ile ocak ayına kadar nasıl gideriz, nasıl yaparız, kafamızdaki plan içinde yapamadığımız şeyleri acaba ocak ayına kadar yapabilir miyizin çalışması içinde olacağız. Büyük ihtimalle benim hatamdır." demişti.

BAŞKAN CENGİZ'DEN YANIT

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz bugün yaptığı açıklamada Fatih Terim'e sitemlerini aktardı.

Cengiz şunları söyledi:

"Fatih Terim'in Türk futbolu için ikonik bir karakter olduğunu kaydeden Cengiz, "Biz halas-ı kalp ile hocamıza soruyoruz. Hocamıza neyi kastettiğini soruyoruz. Açıklamaları bize yeterli oluyor" ifadelerini kullandı.

Fatih Terim, Türk futbolu için ikonik bir karakterdir, çok değerlidir. Başarılıya endeksli bir camiada yenilgiler insanları üzüyor, geriliyor."

 

Güncellenme Tarihi : 6.10.2020 20:43

İLGİLİ HABERLER