Spor
  • 26.10.2005 08:48

'BAŞKAN OLSAYDIM GÖKDENİZ OLAYI FARKLI OLURDU!..'

Trabzonspor’un onursal başkanı, Aktuğ yönetiminin kulübün haklarını koruyamadığını söyledi, ‘Gerekirse bu gidişe dur diyeceğim’ dedi.

TRABZONSPOR’un onursal başkanı Mehmet Ali Yılmaz, gündemdeki konulara ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. Uygun görüldüğü taktirde Futbol Federasyonu başkanı olabileceğini belirten Yılmaz, Trabzonspor’un da sıradan bir takım olduğunu söyledi. DHA’ya konuşan Yılmaz, şunları söyledi:

‘Levent Bıçakcı’nın Futbol Federasyonu Başkanlığı’na getirilmesi, Başbakan’a yakın adamlar tarafından sağlandı. Şimdiki federasyon, oluşumundan itibaren biraz şüpheli bakılan bir federasyon olduğu için, oluşturdukları kurumların yaptıkları bakımından da Türk futbolunu güçlü, güvenilir bir şemsiye altına alamadıkları kesin.

Trabzonspor son 4 yıldır korku ile izlenen, küme düşmesin diye üfleyerek tutulan, küçük bir büyük olarak kalmaya başladı. Sıradan bir takım oldu. Böyle sürerse bu sıradanlığından kurtulması çok zor. O zaman yeniden gönlümüz razı olmayacak, dur, diyeceğiz. Başkan olsaydım, Gökdeniz olayı başka olurdu. Federasyon ceza veremezdi. Çünkü ben neye göre ceza verdiğinin hesabını sorarım. Ceza verilmesi, Trabzon için bir kara lekedir. Ben olsam Şenol Güneş’in gelmesini istemezdim. Ziya Doğan başarılıydı. F.Bahçe her yönden Türkiye’deki takımlardan çok önde.’

/Hürriyet

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:48

İLGİLİ HABERLER