Spor
  • 13.8.2009 02:33

'BAŞKANIM NE DERSE O OLUR!..'

Arda Turan yabancı kulüplerden gelen transfer tekliflerine sadece başkanının karar vereceğini söyledi. Galatasaray'ın yıldızı, "Başkanım ne derse onun sözü benim için bir emirdir. Juventus ve Barcelona gibi kulüplerin beni istediğini duyuyorum. Sadece onların değil Avrupa'dan birçok takımın listesindeyim. Bu bana elbette gurur veriyor ama transferim için sadece başkanım karar verir" diye konuştu.

SÖZÜNDEN DIŞARI ÇIKMAM
Başkan Adnan Polat'ın daha önce, "Arda'nın kariyer planlamasını ben yapacağım" dediğini hatırlatan Sarı-Kırmızılı oyuncu, "Benim transferimden sorumlu bir menajerim var ama tüm yetki başkanımda. Onun sözünden dışarı asla çıkmam. Beni nasıl yönlendirirse ona uyarım. Ona danışmadan hiçbir kulüple masaya oturmam söz konusu olamaz" ifadesini kullandı.

KULÜBÜME BORÇLUYUM
Galatasaray'da çok mutlu olduğunu vurgulayan Arda Turan, "Eğer bir yerlere geldiysem kulübüme borçluyum. Transferde adımın devlerle anılması sevindirici. Her geçen gün yeteneklerime birşeyler katmak istiyorum. Kendimi sürekli geliştirerek eksikliklerimi de gidermek istiyorum. Merdivenleri teker teker tırmanmak daha gerçekçi olur" dedi.

G.SARAY TARAFTARI BİR BAŞKA
Milan Baros, G.Saray taraftar n göklere ç kard . Cimbom'un Çek y ld z , "G.Saray' n çok etkileyici taraftar var. Sezon baş ndan şampiyonluktan uzaklaşana kadar bizi hep desteklediler. Yar ştan kopunca tribünler biraz boşald ama bu sorunu biraz da kendimizde aramal y z. Taraftar bir tak m n performans n ikiye katlayabilir" dedi. Baros; Arda Turan, Mehmet Topal ve Servet Çetin gibi oyuncular n adlar n n Avrupa tak mlar ile an lmas n n normal olduğunu vurgulayarak, "Hepsi de kaliteli isimler. Sadece onlar değil diğer arkadaşlar m da Avrupa'da rahatl kla oynar" diye konuştu. Çek futbolcu Süper Lig'in kalitesinin de çok yüksek olduğunu sözlerine ekledi.

MILAN BAROS ATTI ÇEKLER KAZANDI
2010 Dünya Kupas haz rl klar n sürdüren Çek Cumhuriyeti, haz rl k maç nda A Milli Futbol Tak m m z ile ayn grupta yer alan Belçika ile karş laşt ve maçtan 3-1'lik galibiyet ile ayr ld . Çekler'in ikinci golünü Galatasaray' n gol kral Milan Baros penalt dan kaydederken diğer goller Hubnik ve Rozenhal'den geldi.

ASLAN, A2'Yİ ZOR DEVİRDİ
Süper Lig'de Denizlispor ile karşılaşacak olan Galatasaray, A2'yle oynadığı hazırlık maçını 2- 1 galip bitirdi. Milli takımlarda yer alan futbolcuların katılmadığı maçta Sarı-Kırmızılı ekibin gollerini Emre Güngör ve penaltıdan Barış, A2'nin golünü ise Rıdvan attı. Sarı-Kırmızılılar Denizlispor hazırlıklarını bu akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek.

NEESKENS'TEN YAKIN TAKİP!
G.Saray'ın Avrupa Ligi'nde karşılaşacağı Estonya takımı Levadia'yı Neeskens yakın takibe aldı. Hollandalı hoca rakiplerinin maçınını seyredecek.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:47

İLGİLİ HABERLER