Asayiş
  • 7.6.2005 00:11

BAŞKENT'TE DEHŞET : 1 ÖLÜ 11 YARALI

MUSTAFA VERGİVEREN
ANKARA (İHA) - Başkent Ankara'da, bir kamyonla öğrenci servisinin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 öğrenci öldü, 11 öğrenci yaralandı. Kazada kolu kopan bir öğrencinin tedavisinin sürdüğü belirtildi.


Edinilen bilgiye göre, İncek Çevre Yolu'nda akşam saat 19.30 sıralarında 06 AB 2197 plakalı bir öğrenci servisinin, 06 G 2277 plakalı bir kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 öğrenci öldü, 11 öğrenci yaralandı. Türk Eğitim Derneği Okulları'nın Eryaman Öğrenci Servisi olduğu öğrenilen araçta bulunan Bilgi Atıcı (9), kaldırıldığı Gazi Hastanesi'nde öldü. Kazada yaralanan Erkan Bıyıklı, Berk Namal, İbrahim Efe ve Merve Yöney, Deniz ve Ayça Güven, Münevver Elif Asar, İlkiz Öztürk, Murat Yıldırım ve Hakan Doğan ambulanslarla Bilkent Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.


Kaza sonrası kolunun koptuğu öğrenilen Yavuz Tuğrul (9), durumunun ağırlaşması üzerine Gazi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tuğrul'un kopan kolu, bulunduktan sonra polis aracıyla hastaneye götürülerek dikildi. Kaza yapan her iki aracın sürücüsü de gözaltına alınırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 12:17

İLGİLİ HABERLER