Asayiş
  • 27.10.2008 20:31

BAŞKENTTEKİ TECAVÜZCÜ HAKKINDA YENİ ŞİKAYET BAŞVURULARI YAPILDI

ANKARA - Başkentte 10 kişiye tecavüz ettiği iddiasıyla yakalanan Şahin Ö'nün tutuklanmasının ardından, adliye ve emniyete yeni şikayet başvurularının yapıldığı öğrenildi.
Yetkililerden alınan bilgiye göre, yaşları 13-15 arasında değişen 8 kişi ile yaşı 18'den büyük iki kişiye tecavüz, taciz ve tecavüze teşebbüs suçlarının zanlısı olarak gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği mahkemece tutuklanan Şahin Ö hakkındaki soruşturma sürüyor.
Soruşturmayı yürüten Gasp Büro Amirliği ekipleri, İstanbul'daki tecavüz olaylarıyla Şahin Ö'nün bağlantısının olup olmadığını araştırıyor.
Şahin Ö'nün dün Cumhuriyet Savcılığınca tutuklanması talebiyle sevk edildiği mahkemede susma hakkını kullandığı kaydedildi. Bugün de bazı kişilerin, çocuklarının Şahin Ö tarafından taciz ve tecavüze uğradığı şikayetiyle adliye ve emniyete başvurdukları öğrenildi.
8 ayrı dosyadan adliyeye sevk edilen Şahin Ö'nün gerçekleştirdiği öne sürülen tecavüz olaylarından 6'sını, eski DGM Cumhuriyet Savcısı Nuh Mete Yüksel'in soruşturacağı bildirildi.
Bu arada tecavüz zanlısının babasının emekli bir emniyet müdürü olduğu öğrenildi. Gasp Büro Amirliği ekiplerinin, 25 Ekim Cumartesi sabaha karşı Şahin Ö'yü almak için evine geldikleri sırada olayları öğrenen babası emekli emniyet müdürünün şok geçirdiği ve ilk başta polislere inanmakta güçlük çektiği kaydedildi.
Tecavüz zanlısı Şahin Ö'nün tecavüz ettiği kız çocuklarından birinin 11 yaşında olduğu öğrenilirken, zanlının su istemek veya adres sormak bahanesiyle evlere girdiği, evlerdeki küçük çocukların çığlıklarının duyulmaması için de evdeki televizyon ve elektrik süpürgesi gibi yüksek ses çıkartabilen cihazları çalıştırdığı belirtildi.
Zanlının koli bantlarıyla el ve ayaklarını bağlayarak etkisiz hale getirdiği küçük kız çocuklarına tecavüz ettikten sonra yanlarına kendilerini kurtarabilmesi için bıçak bıraktığı kaydedildi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:56

İLGİLİ HABERLER