Spor
  • 22.5.2013 22:15

Basket maçında gerginlik...

Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynanan mücadelenin sonunda Yeşil Giresunspor Basket Takımı bazı taraftarlar arasında gerginlik yaşandı. Yaşanan gerginliği Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri devreye girerek yatıştırdı. Taraftarlar ve özel güvenlik görevliler arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

TRABZONSPOR, YEŞİLGİRESUN BELEDİYESPOR BASKET TAKIMI’NI 62-59 MAĞLUP ETTİ
Türkiye Basketbol 2. Ligi Play-Off mücadelesinde Trabzonspor kendi evinde ağırladığı Yeşilgiresun Belediyespor’u 62-59 mağlup etti.
Beko Basketbol Ligi'ne çıkma mücadelesi veren iki takım arasındaki hem Giresun hem de Trabzon'da oynanan her iki karşılaşmada nefesleri kesti. Giresun'daki karşılaşmayı Yeşil Giresun kazanırken, Bordo-Mavililer'de kendi evinde kazanarak beraberliği sağladı. Beko Basketbol Ligi'ne çıkacak takımı ise Giresun'da oynanacak 3. karşılaşma belirleyecek. Bu karşılaşmayı kazanan takım Beko Basketbol Ligi'ne merhaba diyecek.
Yeşilgiresun Belediyespor Basket Takımı Teknik Direktörü Yücel Platin, maç sonunda yaptığı açıklamada, “Biz profesyoneller biraz daha sakin olmalıdır. Çok önemli bir derbi. Çok zor bir süreç” dedi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:06

İLGİLİ HABERLER