Asayiş
  • 29.3.2019 11:22

Başörtülülere hakaret eden yobaz kıvırdı!

Başörtülülere hakaret eden densiz kıvırdı!

Başörtülülere hakaret ettiği için gözaltına alınan Bülent K, "Neden hakaret ettiniz, pişman mısınız?" sorusuna "Herkesi çok seviyorum" diye cevap verdi.

Atatürk Havalimanı'nda çektiği ve sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaştığı videoda, başörtülülere hakaret eden Bülent K, gece saatlerinde Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi.

Hastane çıkışında, AA muhabirinin "Neden hakaret ettiniz, pişman mısınız?" sorusuna Bülent K, ''Herkesi çok seviyorum." diye cevap verdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerince Avcılar'da gözaltına alınan şüpheli Bülent K. sağlık kontrolünden sonra tekrar emniyete götürüldü.

Kasten adam yaralamaktan daha önce gözaltına alınma, aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali, trafik güvenliğini tehlikeye atmak ve hakaretten kaydı bulunduğu öğrenilen şüphelinin bugün adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Başörtüsünden rahatsız olan müptezel 'şifacı' çıktı!

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda çalışan başörtülü kadınlara hakaret eden Bülent K. isimli provokatörün enerji veren bir 'şifacı' olduğu ortaya çıktı.

Başörtülü kadınlara "böcek" diyerek Mustafa Kemal'in yeniden gelmesini isteyen Bülent K.'nın sahtekar bir 'şifacı' olduğu ortaya çıktı.

İzmir'den gelerek İstanbul Atatürk Havalimanı'nda çektiği bir video ile tepki çeken Bülent K. ile ilgili ortaya çıkan ayrıntılar ise dehşete düşürüyor.

Kendisine şifacı diyen bir sahtekar...

Şifacı Bülent K., sosyal medya hesaplarından sözde enerji veren terapiler yaparak kadınları zayıflatıyor, hatta evlendiriyor.

Başörtülülere hakaret eden densiz kıvırdı!

'Hayır kurumuna gidiyor' yalanı

Bununla da yetinmeyen sahtekar şifacı, seans başına 1.500 lira para alıyor.

Tüm bunları hesabından payşalan şifacı, paraların hayır kurumlarına bağışlandığı yalanını uyruduyor.

Whatsap konuşmaları ortaya çıktı

Kendisini deist olarak tanıtan Bülent K., her seansında da besmele çekip, dualar okuyor. Yine bir seansında 15 yaşındaki olduğunu söylediği bir genç kıza terapi yapan Bülent K., akciğer kanseri olan kızın iyileştiğini dile getiriyor.

Gözaltına alındı

Tüm sahtekarlığını sosyal medyada gözler önüne seren Bülent K., havalimanında yayınladığı videonun ardından gözaltına alındı.

Sahtekar şifacının sorgulanması sürüyor.

Güncellenme Tarihi : 29.3.2019 11:39

İLGİLİ HABERLER