Asayiş
  • 29.5.2006 14:12

BATIKENT CİNAYETİNDE SIR PERDESİ ARALANDI

EDA HAN
ANKARA - Batıkent'te işlenen tüyler ürperten cinayetle ilgili sır perdesi aralandı. Kick-box'çu olan zanlının, sevgilisinin babasını yumruk darbeleriyle öldürdüğü, eşi ve kızlarını ise sevgilisiyle birlikte bıçak darbeleriyle öldürdüğü ortaya çıktı. Olayı, zanlının evde düşürdüğü anahtarlık çözdü.
Önceki gün Batıkent'te işlenen cinayetin sır perdesi aralanırken, zanlıların verdiği ifadeler, tüyler ürperten cinayeti ortaya çıkardı. Sevgilisiyle birlikte sevgilisinin anne, baba, kız kardeşi ve ağabeyini öldürmek için plan yapan Kamil Bayındır, olay günü sevgilisinin verdiği anahtarla eve girdi. Bu arada sevgilisi G.K, annesi Fatma Kaya ve kız kardeşi Nilgün Kaya'yı alışveriş bahanesiyle dışarı çıkardı. Evde bulunan baba Kadir Kaya'yı yumruk darbeleriyle öldüren Kamil Bayındır, daha sonra sevgilisi G.K.'ya 'İşim bitti, gel' şeklinde mesaj çekti. G.K, annesi Fatma Kaya ve kız kardeşi Nilgün Kaya ile birlikte eve geldi. Bu sırada iki sevgili Fatma Kaya ve Nilgün Kaya'yı yatak odasına götürerek bıçak darbeleriyle öldürdü. Bu sırada zanlı Kamil Bayındır'ın elleri kesildi. İki sevgili ağabey H.K.'yı beklemeye başladı. Bayındır, elleri kesik olduğu için olay yerinden ayrılırken, G.K. evde kaldı. Eve giren H.K, annesi, babası ve kız kardeşini yerde görünce 112'yi arayarak ambulans çağırdı. Olayı çözen ise Kamil Bayındır'ın yere düşürdüğü anahtarlık oldu. G.K.'nın sevgilisinden şüphelenen cinayet masası dedektifleri, düşen anahtarlığın Kamil Bayındır'a ait olduğunu tespit etti. Daha sonra gözaltına alınan iki sevgili olayı itiraf etti.
Öte yandan, adliyeye getirilen Kamil Bayındır, savcılık sorgusunun ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Bayındır, çıkarıldığı Nöbetçi 4. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın diğer zanlısı G.K.'nın ise çocuk suçlarına bakan Cumhuriyet Savcısı Ali Eyüpoğlu tarafından sorgusu devam ediyor.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:08

İLGİLİ HABERLER