Spor
  • 3.7.2009 00:00

BATİSTA MERSİN İY'DE...


Galatasaray'da Batista ismiyle tanınan, ardından Türk vatandaşlığına geçen Mertol Karatay Mersin İdmanyurdu'na imza attı !.. Bank Asya'nın yeni ekibi, iç transferde Erdal ve Levent, dış transferde ise Güngör ile de sözleşme imzaladı. Mertol yurtdışında olduğu için imzayı menajeri attı.

Mersin İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlı, kulüp binasında düzenlenen imza töreninde, hedeflerinin Turkcell Süper Lig'e çıkmak olduğunu belirterek, transfer çalışmalarını da bu doğrultuda sürdürdüklerini söyledi. İç transferin yüzde 90'ını tamamladıklarını ifade eden Kahramanlı, dış transferde de çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Oluşturacakları kadro ile yeni sezonda belirledikleri hedefe ulaşacaklarına inandığını vurgulayan Kahramanlı, ''Bu takım Mersin'in takımı. Biz burada özveriyle mücadele ederken, bazı haksız eleştirilerle karşılaşıyoruz. Elbette eleştiriler olacak. Ancak bunların yapıcı yönde olmasını bekliyoruz'' dedi. Herkesin takıma destek vermesini isteyen Kahramanlı, teknik heyetin de arkasında olduklarını sözlerine ekledi.

GÜLLER: "YUKARILARI HEDEFLİYORUZ"
Teknik direktör Serhat Güller de hep yukarıları hedefleyen ve iyi mücadele eden bir takım oluşturmaya çalıştıklarını söyledi. Bu doğrultuda kaliteli transfer yaptıklarını belirten Güller, ''Bugün imza atacak oyuncuların yanı sıra Ankara Kızılcahamam'da pazar günü başlayacak kampa kadar dış transferde 3-4 oyuncuyu daha kadromuza dahil etmek istiyoruz'' diye konuştu.

Kamp süresince eksik gördükleri mevkiler olursa buralara da transfer yapabileceklerini ifade eden Güller, ayrıca yurt dışında yabancı oyuncu arayışlarının sürdüğünü kaydetti.

BATISTA İMZAYA GELEMEDİ
Konuşmaların ardından iç transferde kaleci Levent ile Erdal, dış transferde ise Malatyaspor'dan Güngör, kendilerini 2 yıllığına kırmızı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Bir dönem Galatasaray forması da giyen ve Konyaspor'da oynarken Mertol Karatay adıyla Türk vatandaşlığına geçen ve geçen sezon Kasımpaşa'da oynayan Brezilyalı Batista'nın sözleşmesini ise kendisi yurt dışında olduğu için avukatı Cumhur Batı imzaladı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:31

İLGİLİ HABERLER