Spor
  • 16.5.2013 10:55

Batuhan, Eskişehirspor Başkanı'nı bombaladı

Eskişehir’den 120 bin TL’sini alamadığı için serbest kalan Batuhan Karadeniz bombaladı. 

120 bin TL’lik alacağı ödenmediği için serbest kalan Batuhan, Eskişehir Son Haber’e şöyle konuştu: “Evet 120 bin TL için serbest kaldım. Sezon sonu kulübe 1 milyon euro getirip gidecektim. Ama bu şekilde olması benim suçum değil. Ben defalarca bu konuyu çözmek için uğraştım. Başkan Halil Ünal, ‘Batuhan tesislerin önünden geçmesin’ demiş. Zaten anneme küfür eden bir hocanın olduğu yere gelmem. Alacaklarım için zamanında bana ev teklif ettiler. 120 bin TL’lik evi bana 200 bin TL’ye satmaya kalktılar. Kabul etmedim. Hiçbir zaman kulüpte ödemeler doğru düzgün yapılmadı. Sustum. İdare ettim.

Necati’ye ağır gönderme

Biz millet gibi para istemeyi bilmez miydik? İstemedik. Sevgimiz için geldik. Birileri gibi son paramızı kazanalım, jübile yapıp gidelim diye gelmedik. Bakın Necati’ye, kulübü icraya vermiş. Millet gibi 3 penaltı, 5 boş kaleye atıp, 12 gol attım bu iş bitmiştir değil. Böyle ayrılmak istemezdim. Benimde yaşantım var. Paramı 1 yıldır alamadım. Bu paralar nereye gidiyor. Alacağı olan futbolculara, ödemeleri yaklaştığında her seferinde yalan söylediler. Başkan geldi her seferinde yalanlar söyledi, kimsenin ona itimadı kalmadı.

Üvey evlat olduk!

Her gün pilav yesen bıkarsın. Biz de yalan yedik. Bizi üvey evlat yaptılar. Ben 1 milyon euro getirip gidecektim. Anadolu kulübü için az bir para mı? Sıkıntıda olsalar isteseler ben bile verirdim 120 bin TL’yi. Bedava gitmek çok koydu bana. Niye bedava gidiyorum? Öyle sağda solda ben Başkanım deyip, ona buna fındık, fıstık, leblebi atmaya benzemiyor bu işler! Bak Beşiktaş’ın dünya kadar borcu var ama ödemeleri geciktirmiyorlar.”

 

AMK
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:17

İLGİLİ HABERLER